Aze
Altın Üye
Benim de yükselen yay... birbirimize yukselmemizden belliymiş... Ay aze hanımBu arada yükselenim de yaymış. Haritamdaki pek çok ev de yaymış…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim de yükselen yay... birbirimize yukselmemizden belliymiş... Ay aze hanımBu arada yükselenim de yaymış. Haritamdaki pek çok ev de yaymış…
yükseleni yay olan bir manyakEdri nesin sen? Aşk doktoru mu?
Yalnız bu beni üzdü. Ciddi ciddi...sen bir tek kendine acı çektirebiliyorsun da ondan
İstikbal göklerdedir Azem hanım yükseklerde buluşalım ki alçaklar yanımıza yanaşamasın… skljskBenim de yükselen yay... birbirimize yukselmemizden belliymiş... Ay aze hanım
Hdjsjsjs yorumlayacagim oo ne tavsiyeler var bende var ya... kendime hayrim yok ama engin tecrubelerimi anlatırım bir ara....Ulan Aze'nin ilişkiler hakkında konuşuyor ve yorum yapıyor olması beni güldürüyor. Nasıl da heyecanlı anlatıyor hahah. Bu kadın komik olmaya başladı ya, benim gibi adamı bile güldürüyor artık.
Bir ara benim burcu da yorumla ya ilişkiler hakkında, hiç benle uyuşma var mı.. aşk uzmanı Aze.. pardon, aşk kadını..
Yay mısın?Olunca olmasin isterim olmayinca da olsun. Aynen boyleyim
BalıkYay mısın?
Boğaları hiç sevmem ben de ama çevrem boğa kaynıyo…yükseleni yay olan bir manyak
Bu kez tutmadi
bogalsri sevmeyen sorunu kendinde arasinBoğaları hiç sevmem ben de ama çevrem boğa kaynıyo…
sen de biliyorsun tabii benim en zirve oldugumu.Bir tane erkek boğa burcu tanıdım o da edri. Daha da tanımak istemem tsk....