Yalnızken Aşıkken Olduğundan Daha Mutlu Olan Burçlar Hangileri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Özgür Ruhlu Yay Burçları

Bağımsız Yay burcu insanı, hayatı kendi kafasına göre, kendi ritmiyle yaşamayı çok sever. O gezmek, görmek, öğrenmek isterse planlarını bunları gerçekleştirmek üzerine kurar. Sonunda da gezer, görür ve öğrenir. Tek başınayken çok daha iyi ve seri hareket eder. Yanındakinin ritmini pek de önemsemez çünkü onsuz daha özgür olacağını bilir. Ne yaparsan yap o özgür ruhun bir parçası daima kendi bağımsızlığı için savaşacak ve her zaman o bağımsızlığı kazanacaktır.

Bağlanmayı Sevmeyen İkizler Burçları

Hayatının her alanında çeşitliliği seven İkizler burcu insanı, zaten bağlanmaktan kaçınmak adına elinden geleni yapacaktır. O yalnızken çok daha mutludur. Onlarca arkadaş grubunda onlarca yeni insan tanımayı, âşık olup ilişki yaşamaya tercih eder. İlgisi çabuk dağılacağı ve çok çabuk sıkılacağı için yeni şeyler keşfetmeye ve yeni şeyler denemeye pek meraklıdır. Onun değişkenliğine ayak uydurabilecek insanlarla kolay kolay karşılaşamaz, ona benzemeyen insana da âşık olmak ona çok yorucu gelir. Her şey birleştiğinde İkizler burcu insanı, hayatının en mutlu günlerini yalnızken yaşar.

Hırçın ve Hesapçı Akrep Burçları

Başlarda çok tutkulu olan ve partnerini bulutlara çıkaran Akrep burcu insanları zamanla şüpheci, kıskanç ve kindar bir hale dönüştüğü için, tüm bu ilişki dramasından uzak kaldığında daha mutlu bir insan oluyor. Gereksiz kıskançlıklar, şüpheler, güvensizlikler ve ketumlaşan sohbetler ile ilişkileri dara düşen Akrep burçları çareyi yalnız kalmakta buluyor. Yalnızken daha çok kendisine ve kendi hayatına odaklanıp bunları güzelleştirenin yollarını arıyor.

Arkadaşlıkta Daha Başarılı Olan Kova Burçları

Arkadaş canlısı Kova burcu insanı da diğer burçlar gibi bağımsızlığını herhangi bir insandan daha fazla sevmeyi tercih ediyor. Hayatını özgür ruhu ve açık fikirli oluşu ile yaşamayı seviyor. Sosyal olmak, konuşmak, arkadaş edinmek en sevdiği hobilerinden biriyken, tek bir kişiye aşık olup ilişki yaşamak, onu diğerlerimiz kadar cezbetmiyor.
alıntı​

Yayin ruhunda bir serserilik var , kabul edin yayovalar ,s
Arkadan gelip yazacaksiniz nasilsa ,p

jsjsjs vera nasıl biliyo yayıkları kdkd

ruhumuzda serserilik var diye iyice ite döndürdüler bizi alsks ben bunu kabul etmiyorum... mümkün değil

edit itliği kabul etmiyom dkdk

Son düzenleme:
Yalnızlığı seviyorum ben de…

Hdjsjsjs evet.... bana artık 'annemin hes kodu not defterinde neden kayıtlı psikopat' demeyi bırakın benim bir adım var, o da aşk kadın......
Sevince ben de aşk kadınıyım. İnanamazsın…
İkizim <3

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
verayi tanıdıktan sonra bütün yaylara mesafeliyim, her gün aşk acısı çekiyorlar

Bir yay aşk acısı cekmesi için kör kütük deli divane aşık olması lazım

biz ne yaylar gördük, neyse.

Bir yay aşk acısı cekmesi için kör kütük deli divane aşık olması lazım
Coook zor coook.... bir Yay erkeğine aşk acısı çektirmeye çalıştım sonra kendimi serumlu poz verirken buldum..... zor yani... kadınları da muhtemelen öyledir... zoru severiz ama...

burcu yay, yukseleni aslan olan yakinim var. bunlar gercekten hic birisiyle yapamaz. cok memnuniyetsiz, karsi tarafin her hareketini yetersiz bulan bireyler. hep daha fazlasini hak ediyorum hissi mevcut :d tabi erkek itaatkar ise ve duraksizin ilgi ve ovgu yagdirabiliyorsa olur. hayran hayran bakmak zorunda kendisine. star gibi gormek zorunda kendisini yoksa yoook, olmaz. iste bu yakinima ne nasip oldu dersiniz.. balik burcu erkek.

Coook zor coook.... bir Yay erkeğine aşk acısı çektirmeye çalıştım sonra kendimi serumlu poz verirken buldum..... zor yani... kadınları da muhtemelen öyledir... zoru severiz ama...
siz buna ne bakıyorsunuz ya.

Bu arada yükselenim de yaymış. Haritamdaki pek çok ev de yaymış…

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Geri