Yalnızca boomer`lar hatırlar.

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Tuttufuritti kalbimi
Ezdi üstünü çiğnedi

ya asıl şeyi hatırlıyor musunuz masumlar apartmanını? 2012'li olmak çok zor be... en eskim pazartesi günü.
yaşımı alıp gidiyorum.
rumuz: mahallenin muhtarlarındaki çaydanlık, ç büyük.

kadayıfı görünce de aklıma kadayıf gibi kıllı bacaklarıyla şort giyen erkek başlığı geliyor, buraya da açmış mıydınız? moraller bozuk.
öyle anlatasım geldi, kime ne...

O değil de bi ara sabah kuşağı Brezilya dizileri vardı rosalinda kafasında şeyler. Sonraaaa şey vardı, Flamingo yolu! hatırlayan var mı? Ama beyaz gölge'yi hatırlamıyorum.
travma yaratan sahnelerdendir......

TalkativeOnlyFlatfish-max-1mb.gif

Benim hatırladığım en eski şeylerden biri bu.

Allah belanı versin Kenan Doğulu kolyesi. Geceleri rüyama girip gülümserdi bana. Sımsıkı sarıla sarıla.

kadayıfı görünce de aklıma kadayıf gibi kıllı bacaklarıyla şort giyen erkek başlığı geliyor, buraya da açmış mıydınız? moraller bozuk.
Melooooooooooooooooooooooooooooooooo bunu yapamazsın bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en sevdiğim tatlıyı nasıl bu şekilde benzetirsin üzdün:(

Arkadaşlar o kadayıf o kadayıf değil...

Melooooooooooooooooooooooooooooooooo bunu yapamazsın bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en sevdiğim tatlıyı nasıl bu şekilde benzetirsin üzdün:(
arkadaşlarını iyi seç yosunCukSu :D

O değil de bi ara sabah kuşağı Brezilya dizileri vardı rosalinda kafasında şeyler. Sonraaaa şey vardı, Flamingo yolu! hatırlayan var mı? Ama beyaz gölge'yi hatırlamıyorum.
Bir tanesi bu mesela hatirladigim
Natalia oreiro oynuyordu, o donem gencler top oynamayi birakip eve kosardi vahsi guzel/rosalinda izlemek icin manskm

bunu hatırlayan var mı ya? küçük melek maria... ben o kıza bayılıyordum, halası da kıyafetine göre peruk takıyordu her gün. öyle halam yok diye üzülüyordum, buna üzülemezsin melo ya... hey gidi be... :(

ben yosun tatlıdan uzaklaşsın diye elimden geleni yaptım ama hala diyor ki en sevdiğim tatlıyı... :(

Geri