Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Masumiyet...Arkadaşlar konuşun tamam ama kadayıf madayıf demeyin canımız çekiyor(en sevdiğim tatlı konu neden tatlıya bağlandı ki bende acaba
)
Yaziyorum seni de. Gecerli...ya asıl şeyi hatırlıyor musunuz masumlar apartmanını? 2012'li olmak çok zor be... en eskim pazartesi günü.
yaşımı alıp gidiyorum.
rumuz: mahallenin muhtarlarındaki çaydanlık, ç büyük.
Thalia manitası vardı Fernando jose altamianoO değil de bi ara sabah kuşağı Brezilya dizileri vardı rosalinda kafasında şeyler. Sonraaaa şey vardı, Flamingo yolu! hatırlayan var mı? Ama beyaz gölge'yi hatırlamıyorum.
travma yaratan sahnelerdendir......O değil de bi ara sabah kuşağı Brezilya dizileri vardı rosalinda kafasında şeyler. Sonraaaa şey vardı, Flamingo yolu! hatırlayan var mı? Ama beyaz gölge'yi hatırlamıyorum.
Melooooooooooooooooooooooooooooooooo bunu yapamazsın bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en sevdiğim tatlıyı nasıl bu şekilde benzetirsin üzdünkadayıfı görünce de aklıma kadayıf gibi kıllı bacaklarıyla şort giyen erkek başlığı geliyor, buraya da açmış mıydınız? moraller bozuk.
öyle anlatasım geldi, kime ne...
kadayıfı görünce de aklıma kadayıf gibi kıllı bacaklarıyla şort giyen erkek başlığı geliyor, buraya da açmış mıydınız? moraller bozuk.
öyle anlatasım geldi, kime ne...
arkadaşlarını iyi seç yosunCukSuMelooooooooooooooooooooooooooooooooo bunu yapamazsın bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en sevdiğim tatlıyı nasıl bu şekilde benzetirsin üzdün![]()
Bir tanesi bu mesela hatirladigimO değil de bi ara sabah kuşağı Brezilya dizileri vardı rosalinda kafasında şeyler. Sonraaaa şey vardı, Flamingo yolu! hatırlayan var mı? Ama beyaz gölge'yi hatırlamıyorum.
NeedSu sen de bu konuda haklısın dicem deeeeeeeee değilsin çünkü bilmiyordu en sevdiğim tatlının o olduğunu yoksa bana kıyamaz bebeğimSuarkadaşlarını iyi seç yosunCukSu![]()
ben yosun tatlıdan uzaklaşsın diye elimden geleni yaptım ama hala diyor ki en sevdiğim tatlıyı...![]()