Hatem
Elmas Üye
Anaaa adam 2000lerin ev hanımı çıktı ya laO değil de bi ara sabah kuşağı Brezilya dizileri vardı rosalinda kafasında şeyler. Sonraaaa şey vardı, Flamingo yolu! hatırlayan var mı? Ama beyaz gölge'yi hatırlamıyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Anaaa adam 2000lerin ev hanımı çıktı ya laO değil de bi ara sabah kuşağı Brezilya dizileri vardı rosalinda kafasında şeyler. Sonraaaa şey vardı, Flamingo yolu! hatırlayan var mı? Ama beyaz gölge'yi hatırlamıyorum.
bunu hatırlayan var mı ya? küçük melek maria... ben o kıza bayılıyordum, halası da kıyafetine göre peruk takıyordu her gün. öyle halam yok diye üzülüyordum, buna üzülemezsin melo ya... hey gidi be...
Guzel cizgi film hacim. Gunesin oglu esteban diye cevrilio bizde.estebanı da ne hikmetse yaşıtlarım hatırlamıyor daha büyüklerinde hatırlamayanı çok : ss
en çok aklıma yer eden sahne sal yapıp dereden kaçmaları : d
Ekli dosyayı görüntüle 26392
ahahahaha kimin oğlu olduğunu da hatırlıyorum : ddGuzel cizgi film hacim. Gunesin oglu esteban diye cevrilio bizde.
Hatta hatirlayan var mi bilmem ama 90 larda revacta olan bir tabirdi mahalle abileri tarafindan:
Am*n oğlu esteban tabiri ajsjdjdndjjdnd ulan ya sjdjdjdjjdjdjdjjdjdjd