Yalnızca boomer`lar hatırlar.

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
bunu hatırlayan var mı ya? küçük melek maria... ben o kıza bayılıyordum, halası da kıyafetine göre peruk takıyordu her gün. öyle halam yok diye üzülüyordum, buna üzülemezsin melo ya... hey gidi be... :(

Rahibe masada ucunca hatirladim ansjsn sayko diziydi

592d225161361f2b18f00ee8.jpg

Ben çok severdim:D
Vahşi Güzel:D

Ve izlerken en cok keyif aldigim efsane komedi programi... Uzerine daha iyisi yapilamadi... Her bölüm de efsane sanatcilar konuk oyuncu olarak katılırdı.
Bkz:Gene kelly

Opening

Kim ulan bi gene kelly, muhtemelen bu parcayi cok duymussundur ama filmi izlemek nasip olmamistir boomer olmasanda...

Olm sikinoski sama diye bişey vardı. Ninja. Neydi o

Anjin san toranaga diye bi karakter vardı. Dizinin adını hatırlamıyorum

Anjin san toranaga diye bi karakter vardı. Dizinin adını hatırlamıyorum
Kansnjdjd Shogun(1980) akdjdjjd
Richard chamberlain di anjin dono
images (10).jpeg

Torunaga yasli bi erifti

Aga sen "kokler" dizisine kadar geri gittin aksnsj

çık aklımdan... bu arada konuda mı yoksa genel bir sıkıntı mı var bilmiyorum ama bildirim gelmemiş es kaza gördüm..

Son düzenleme:
ay aklıma ne geldi... bunu gördüğüm anda korkuyordum hep, dön ne olur şarkısı çalınca beyin kanaması geçirebiliriz gibi geliyordu :(
ebru be... o kayan gözler... 1.12'den sonra :( gece gece rüyamıza girsin, beni yalnız bırakmayın.

aklıma geldi... o eliyle başım dönüyor hareketini çok benimseyip evde sürekli o hareketle bayılma numarası yapıyordum. bu oyunun adı da Ebru Gündeş taklidiydi.

çocukluk işte...

kafayı çarpmış olabilir misin bir yere acaba arif? mümkün... çok oynadıysan :(

bu hadiseden bir yıl sonra merdivenlerde bisiklet sürmeye çalışırken yuvarlanıp başımı yardım.

Las Ketchup`dan daha harbi ablalardı zannımca , hani thalia lar falan getir götürünü yapar anca....

Limboyu biraz yükseltince cher ablaya denk geliriz.

Geri