Yakışıklı erkek gördüklerinde kızların verdiği tepkiler

• Kullanıcı Futbolcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
Hayır çay demleyip piknik yapacağım Sjsjsjs
Bakın efendim erkek duruşunda asalet ararım ben dik duruş ararım şöyle durup kafasını hafif göğe kaldırdığın da tüm ihtişamıyla ona hayran olmam lazım Sjsjsj

Öyle bir adam varsa gelsin beni de alsın yahu ? ahaha. yan yatıp üzüm yiyen roma imparatoru gibi adamı kimse istemez.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Öyle bir adam varsa gelsin beni de alsın yahu ? ahaha. yan yatıp üzüm yiyen roma imparatoru gibi adamı kimse istemez ahaha.
Ay yok napim kıçını devirmiş roma imparatorunu Sjsjsj

Ay yok napim kıçını devirmiş roma imparatorunu Sjsjsj

valla ben anlamam heybetli erkekten bilmem neyden, bendeki max karizma şehirlerarası otobüste topkek almama karizması. ama lanet olsun ki üstümde şeytan tüyü falan var herhalde ben uzaklaştıkça paratoner gibi çekiyorum insanları etrafıma ahahah.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
valla ben anlamam heybetli erkekten bilmem neyden, bendeki max karizma şehirlerarası otobüste topkek almama karizması. ama lanet olsun ki üstümde şeytan tüyü falan var herhalde ben uzaklaştıkça paratoner gibi çekiyorum insanları etrafıma ahahah.
Evet sen o haylaz yaramaz naparsa yapsın affedilecek lanet bebesin Sjsjsj

Ben yakışıklı erkek görünce ellerimi bacak arama sokuyorum

Yavrummm baban nereliiiğ....of erkeğee bak be derim sjsmzns tabi içimden

nereden bu kaşın gözün temeli
sana neler demeli
ay seni çıtır çıtır yemeli

yakısıklı erkeklerin ici genelde fos cıkıyo. o yüzden bi kıprasma yaratmiyo.(

pasiflik flan dönmüş haykırarak gülmelik bu : D
o değil de arkamıza felan bakmayın

Böyle yakışıklı erkek görünce nazar değdiriyorum yanlışlıkla ya bir keresinde adama baktım karda yuvarlandı bayağı gitti okuldan çocuk düz yolda düştü. Çok bakmamaya çalışıyorum

Vallahi, kadınları boklarım, çünkü benden güzel değillerdir. Darda kalırsam foto salarım, ah derler, ah deme oh de.

kızlar ne yapsın
nasipse olur diye beklesinler mi

az önce Eşref rüyaya denk geldim.
Çağatay Ulusoy ne olmuş öyle.
maşallah didim

Geri