Futbolcu
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
Utanmak
Utanma birçok kızın verdiği tepkidir. Yakışıklı veya hoşlandığı erkeği görünce bazı kızlarda gayri ihtiyarı renkte kızarma, konuşmada zorlanma, kekeleme, hafiften terleme, gözlerini kaçırma görülür. Aslında bu çok masum bir tepkidir. Hoşlandığınızı hemen belli eder. Birçok erkek de bu tepkiden hoşlanır.
Saçla Oynamak
İstemsizce eller saça gider. Şöyle bir düzeltilir ve geriye doğru atılır. Eğer yakışıklı çocuk tanıdık ve sohbet ediliyorsa eller saçta kalmaya devam eder. Kız sürekli saçıyla oynar ve saçını düzeltir.
Kendini Belli Etmeye Çalışmak
Ben buradayım bana bakmalısın tepkisidir. Bunun için ses tonu yükselir, konuşurken abartılı jest ve mimikler kullanır, işi olmadan sağa sola gider, yürüyüş tarzı değişir, daha sık kahkaha atar. Çok tasvip edilen ve sevilen bir tarz değildir. Yapan kız da zaten birçoğunu bilinçsiz yapar.
Paniklemek
Elini ayağını nereye koyacağını bilmez. Sağa sola çarpar veya sağdaki soldaki eşyaları devirir. Nerede ve nasıl davranacağını bilemez. Bazen panik havası o kadar yükselir ki çevredeki herkes kızın erkekten hoşlandığını fark eder.
Kaçmak
Ortamdan kaçmak istemsizce verilen bir tepkidir. Uzaklaştıktan sonra kişi "Neden bunu yaptım?” diye kendine sorar. Aslında beğendiği kişiyle konuşmak ister ancak kendisine güvende sorunu olduğu için ortamdan en kısa sürede uzaklaşır.
Sevgi dolu, iyi günler dilerim.