Yakışıklı erkek gördüklerinde kızların verdiği tepkiler

• Kullanıcı Futbolcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü

Utanmak

Yakışlı Erkek Gördüklerinde Kızların Verdiği Tepkiler

Utanma birçok kızın verdiği tepkidir. Yakışıklı veya hoşlandığı erkeği görünce bazı kızlarda gayri ihtiyarı renkte kızarma, konuşmada zorlanma, kekeleme, hafiften terleme, gözlerini kaçırma görülür. Aslında bu çok masum bir tepkidir. Hoşlandığınızı hemen belli eder. Birçok erkek de bu tepkiden hoşlanır.

Saçla Oynamak

Yakışıklı Erkek Gördüklerinde Kızların Verdiği Tepkiler

İstemsizce eller saça gider. Şöyle bir düzeltilir ve geriye doğru atılır. Eğer yakışıklı çocuk tanıdık ve sohbet ediliyorsa eller saçta kalmaya devam eder. Kız sürekli saçıyla oynar ve saçını düzeltir.

Kendini Belli Etmeye Çalışmak

Ben buradayım bana bakmalısın tepkisidir. Bunun için ses tonu yükselir, konuşurken abartılı jest ve mimikler kullanır, işi olmadan sağa sola gider, yürüyüş tarzı değişir, daha sık kahkaha atar. Çok tasvip edilen ve sevilen bir tarz değildir. Yapan kız da zaten birçoğunu bilinçsiz yapar.

Paniklemek

Elini ayağını nereye koyacağını bilmez. Sağa sola çarpar veya sağdaki soldaki eşyaları devirir. Nerede ve nasıl davranacağını bilemez. Bazen panik havası o kadar yükselir ki çevredeki herkes kızın erkekten hoşlandığını fark eder.

Kaçmak

Ortamdan kaçmak istemsizce verilen bir tepkidir. Uzaklaştıktan sonra kişi "Neden bunu yaptım?” diye kendine sorar. Aslında beğendiği kişiyle konuşmak ister ancak kendisine güvende sorunu olduğu için ortamdan en kısa sürede uzaklaşır.

Sevgi dolu, iyi günler dilerim.

Paniklemek mi?
Aptal miyiz biz ya?

bunlar hoşlandıkları insanlara verdikleri tepkiler olabilir sanki. insan yakışıklı bulduğuna ay ne yakışıklı der, allah sevdiğine bağışlasın der, uuu maşallah der, günlük dozumuzu aldık diyebilir kdkd o kadar. ama hoşlanıyorsan durumlar değişir. benim en belirgin davranış biçimim utanmaktır, beni ankara kalesi’nin tepesine çıkarttı, nefes nefese kaldım, öldüm bittim, utanmaktan söyleyemedim yorulduğumu, öldüğümü, bittiğimi… ille en tepeye çıkalım, en tepeye en tepeye. hık hık diye gidecektim

bunlar hoşlandıkları insanlara verdikleri tepkiler olabilir sanki. insan yakışıklı bulduğuna ay ne yakışıklı der, allah sevdiğine bağışlasın der, uuu maşallah der, günlük dozumuzu aldık diyebilir kdkd o kadar. ama hoşlanıyorsan durumlar değişir. benim en belirgin davranış biçimim utanmaktır, beni ankara kalesi’nin tepesine çıkarttı, nefes nefese kaldım, öldüm bittim, utanmaktan söyleyemedim yorulduğumu, öldüğümü, bittiğimi… ille en tepeye çıkalım, en tepeye en tepeye. hık hık diye gidecektim

Hiçte es geçmiyorlar.

Genellikle gözlerini benden kaçırırlar.
Çekinirler benden, konuşamaz kekelemeye başlarlar, ağızları sulanır, etekleri zil çalar.

Yakisikli olmayan biri adres sorunca;
Senin anani avradini!
Kizlar harbiden hangi bayraga selam verdiginiz belli degil be

Uzağımdaysa ağzını, burnunu, kaşını, gözünü bir güzel incelerim. Yakınımdaysa bakmam bile. Gerçi güzel kızara da aynısını yapıyorum, cinsiyet fark etmiyor. Güzele bakılır.

Geri