Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kim bu hanım abla ya hepsi de tanıyo glb.. eve gidince bakacağım.
akşam ben de bir iki doz atayım size.. olmaz böyle formdan düştük.. sux enişte bir şey demez inşş..
Cumartesi olayını ben de bilmiyorum.. :/ üzülüyorum bilmediğim/anlamadigim şeyler olunca.. sjxjsnbelli ki çok meşhur bir hanım abla bu camiada. sadece erkelerin anlayabildiği cumartesi olayı gibi bir şey galiba jdjdj bir şey demez bence… gerçi witcher için çok yakışıklı adam, dediğimde “vitçir çik yikişikli idim” demişti ama olsun…
güzel beğendim.Espiri olmayan bir seye daha dogrusu her cumle sonuna kahkaha ekleyebilirler biraz utangac birazda bak sana katiliyorum halleri ufaktan
Dünkü bebe.Espiri olmayan bir seye daha dogrusu her cumle sonuna kahkaha ekleyebilirler biraz utangac birazda bak sana katiliyorum halleri ufaktan
Ben mi?Dünkü bebe.
Anlattigin kiz profili.Ben mi?
yoksa anlattığım kız profilimi?
Gelelim bize ne yapacaksin kahvaltida?Anlattigin kiz profili.
Günaydin Gökhan.
Nasilsin iyi misin,sorarsam söyler misin?
Sade yi kap gel,kahvalti yapalim.
Zeytin peynir yimirtaGelelim bize ne yapacaksin kahvaltida?
Esmer ve geniş omuzlu ise ruhumu teslim ederim kırmızı çizgim.
Hayır çay demleyip piknik yapacağım Sjsjsjsahahah arkadaş nedir bu geniş omuz takıntısı ne yapacaksın adamın omuzlarına leylek gibi yuva kurup oturacak mısın ?