Yakışıklı erkek gördüklerinde kızların verdiği tepkiler

• Kullanıcı Futbolcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
Görmüyoruz ki kardeşim.. çünkü yok.....

kim bu hanım abla ya hepsi de tanıyo glb.. eve gidince bakacağım.
akşam ben de bir iki doz atayım size.. olmaz böyle formdan düştük.. sux enişte bir şey demez inşş..

belli ki çok meşhur bir hanım abla bu camiada. sadece erkelerin anlayabildiği cumartesi olayı gibi bir şey galiba jdjdj bir şey demez bence… gerçi witcher için çok yakışıklı adam, dediğimde “vitçir çik yikişikli idim” demişti ama olsun…

belli ki çok meşhur bir hanım abla bu camiada. sadece erkelerin anlayabildiği cumartesi olayı gibi bir şey galiba jdjdj bir şey demez bence… gerçi witcher için çok yakışıklı adam, dediğimde “vitçir çik yikişikli idim” demişti ama olsun…
Cumartesi olayını ben de bilmiyorum.. :/ üzülüyorum bilmediğim/anlamadigim şeyler olunca.. sjxjsn
erkekler genel olarak kıskanç oluyor.. sevgiliyi hadi anlarim ama küçük abimin yanında birkaç pot kirdigimda anlamıştım bunu, kesinlikle hoşlarına gitmiyor... Cekemiyolar glb..
Bunu aslında doz konumuzun trollenmesinden de anlayabiliriz..

Espiri olmayan bir seye daha dogrusu her cumle sonuna kahkaha ekleyebilirler biraz utangac birazda bak sana katiliyorum halleri ufaktan

Genelde saçlarıyla oynarkar kaçamak bakışlar atarlar

Esmer ve geniş omuzlu ise ruhumu teslim ederim kırmızı çizgim.

ahahah arkadaş nedir bu geniş omuz takıntısı ne yapacaksın adamın omuzlarına leylek gibi yuva kurup oturacak mısın ?

• Kahkaha
Tepkiler: ne
ahahah arkadaş nedir bu geniş omuz takıntısı ne yapacaksın adamın omuzlarına leylek gibi yuva kurup oturacak mısın ?
Hayır çay demleyip piknik yapacağım Sjsjsjs
Bakın efendim erkek duruşunda asalet ararım ben dik duruş ararım şöyle durup kafasını hafif göğe kaldırdığın da tüm ihtişamıyla ona hayran olmam lazım Sjsjsj

Geri