Yakışıklı erkek avatarı kullanan erkek üyeler.

Konu sahibi son olarak 2994 gün önce görüldü
Forumda hangi kız kısmısının avatarı orijin peki 3-5 kişi dışında ? Hı? Hadi? Cevap? Ben de öyle düşünmüştüm. Teallaaam yaaa

Ayrıca ne yapayım avatarımı mı değiştireyim nedir? :( Allah da böyle yaratmış beni ne yapayım ki? :(

Klausu sirf aktorlugunun guzelliginden ötürü kulaniom kusursuz bir klaus maykilsin performansi sergiledigi icinnnnn heueueueh

Ben karakteri sevdiğimden dolayı kullanıyorum.Yoksa tip olarak ölene kadar vs atabiliriz bununla.

Hem kadınlar için hem erkekler için bu işi biraz anlamsız buluyorum. Hayran olduğun birinin fotoğrafını elbette kullanabilirsin ama noname mankenlerin modellerin fotoğraflarnı değiştire değiştire kullanmak bana biraz garip geliyor.

Saka bir yana adam efsane be abi.
Shining filminin kapi kirma sahnesi mevzusunu bilirsin mesela.
Son dönemlerde de bu moda oldu he, iyi yönetmenlere çamur atıp “Ağbeeee Kubrick boş var ya Harikotima Nikisau diye bir yönetmen var 5.5 saatlik film çekmiş başyapıt başyapıt”

IMG_0521.jpeg
Yakışıklı değil ki..

Son dönemlerde de bu moda oldu he, iyi yönetmenlere çamur atıp “Ağbeeee Kubrick boş var ya Harikotima Nikisau diye bir yönetmen var 5.5 saatlik film çekmiş başyapıt başyapıt”
Vay hergeleler vay. Bari kurosawa yada miyazaki deseler yine bir nebze.
O genclere kufur etmek istiyorum!

Beyler siz kendinize gelin bari.Kadın kadının gtüne bakar anladık öğrenmiş olduk ama erkek erkeğe sulanmaz.

Geri