Yakışıklı erkek avatarı kullanan erkek üyeler.

Konu sahibi son olarak 2995 gün önce görüldü
İfade önemli avatarda ne anlatmak istediğin önemli en azından benim için. Asla ilgimi çekmiyor yakışıklı avatarlar.net

Yeri gelmişken belirteyim arkadaşlar kuralları uygulamamak ve okumamak konusunda bu ısrarınızı anlamış değilim.

Bahane Sözlük için en çok ihlal edilen kuralları yazayım gören ve okuyan da bilgilensin.

Bahane Sözlük 'de ÜYE ETİKETLEMEK YASAKTIR(sebebi üye etiketlediğiniz de ona cevap hakkı doğmuş olur ve bu da ikili sohbetleşmeye doğru gider ve bu kural ihlali de ikinci bir kuralı doğurur o da şudur)

Bahane Sözlük 'de ALINTI YAPMAK YASAKTIR ( üye etiketlendiğinde doğal olarak ya alıntı yapılır ya da o etiketlenen üye de bir başkasını etiketler bu da yine kural ihlalidir.)

Bahane Sözlük 'de SADECE KONUYA YORUM YAPILIR,aksi yorumlar yani sohbete ve geyiğe dönen mesajlar silinir.

Koca koca yazdım ki kuralları görüp bilin ve ona göre davranın,işlem yapıldığında da biz yöneticilere neden yorumumum silindi ya da neden düzenleme yapıldı demeyin

Herkese iyi forumlar arkadaşlar.

Ben hep audrey kullanırım

---------- Post added 31 Ocak 2020 at 11:34 ----------

Erkeğim

Sevgililerin anneleri kendilerine yanik olan üyelerdir muhtemelen.

Misal benim ki (:

hiç bir zaman avatarları benimkiler kadar güzel olamayacak insandır.

sevişmek istiyorsan
git söyle

1576402588800-instagram.jpg

Aynısının kadın modeli de var ya, yakışıklı olmayıp yakışıklı erkek avatarı kullanan hemcinslerimi yedirmem.​

birde şey modeli var kendisi güzel değil ama bir güzel kadın görünce hemcisine saldıran ve ona kırıcı cümleler sarfeden şahıs :(
ulen o kızın suçu ne sen çirkinsen

Benim avatarımda da yakışıklı bir bey olabilirdi. :/

Geri