Yakışıklı erkek avatarı kullanan erkek üyeler.

Konu sahibi son olarak 2993 gün önce görüldü
Avatarda ki gibi yakışıklı değildir. Ama öyle imiş gibi davranabilir Kızlar bu durum sizi yaniltmasin :şirine:

Bir de şu ana kadar forumda kullandığı avatarlardan ötürü kesin bu o kişi dediğim tek bir kişi oldu. Hep aynı tarz bizimleee değilsin :D

Bknz: avatardan anlam çıkartan üyeler.
Bknz: Algıda secicilik :p

o avatarla kendini özdeşleştirilmesini istiyor olabilir. tabii sürekli aynısını kullanrısa bu durum geçerli olabilir :asd:

sanal bir karakter oluşturma peşinde olduklarından etkileyici görünme peşindedirler.

Ben hep genç ve yakışıklı erkek avatarları kullanırım.

ve ilişki durumlarınında genelde eros beni kendi sakladı olmasıda ilginç bir rastlantı :D kuzey mesela

Avatarına aşık mı oluyosunuz? :p
Bi ara biri de bana yazı stilin çok hoş demişti, çok güzel gülüyosun demişti. Klavye üzerinden yani denenler. Bende özel kılan ne diye düşünmedim değil, çapkınlıkta level atlamış diye de düşünmedim değil hani. :D

Şimdi profil resmi eklesem kimse ben olduğuma inanmayacak. :D

En iyisi manzaraya devam. Hem de kendi çektiğim... :D

Kendi avatarımızı koysak bu sefer de hatun mu düşürmek istiyorsun da kendi resmini falan koyuyorsun diyorlar arkadaş ne yapalım biz anlamıyorum ki ölelim mi? Takım elbiseli tarzları seviyorum öyle kullanıyorum millet bir değişik ya :/

Hiç böyle düşünmemiştim Hoşuma giden resimleri kullanıyorum sadece

bide o resmi photo shop yapıp süslerler iisim falan yazarlar özellikle kızlarda yapar bunu , nefret ederim :D

Geri