Yakın zamanda ban yemesi muhtemel üyeler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Olm napalim hayira calistik oy bile istedik. ahahaha

Yapacak bisey yok Yilmaz ya, benim yan komsu cocuk ses yapiyor diye kapima dayandi ne ana ne baci birakti gecen sene. Ha agzini burnunu kirmak suretiyle eline versemde bi dunya kufur yedim. Esimle beraber 4 saat karakolda bekledik bide pasami, kemik kirildimi kirilmadi diye filan..

Sonrada gittik uzlastik dava acilmasin diye. Olan oldu boşver, vardir herseyde bir hayir.
konu küfür edilmesi değil, kufur edersin sonra özür dilersin geçer ancak birinin karısına kızına ağıza alınmayacak laflar edildikten sonra bu tarz şeylerin benim için affı olmamalı.
burada kimseye bir şeyler anlatmak zorunda değiliz ancak bunu kendi içimizde de çözemiyoruz.

ağzını burnunu kurabilecek mesafeye gelebilseler keşke İbrahim.

Olayı çözemediniz W’cim…

X aslında en başından beri genel bir ban affını destekliyordu ama aydın kesimin de tepkisini almak istemiyordu. Doğal olarak ban affı konusunu açtı ve oylamaya sundu. af isteyen taban seçmeninin istediğini yapmış oldu, tepki toplamamak için de hiçbir zaman ban açma taraftarı olmadığını dile getirdi. İşte forum aydınları en çok burada uyudu….

plan tıkır tıkır işliyordu, mezardan kalkıp gelen üyelerin oylarıyla af destekçileri bir anda öne geçti.. peki x ne diyordu? Fark büyük olmazsa açmam… peki bu lafın üzerine fark nasıl açıldı?tabii ki yan forumdan üye devşirerek… forumun etnik yapısını bozarak…

son kozu ise asıl darbeyi vurmaktı… muhteşem üçlüyü bir şekilde af çıkarmayı düşündüğü için forumdan attı, taban seçmeni tabii bu duruma çok sevindi, sonra çaaaat yapıştırdı mı ban affını? Yarım gün banla yırtıp foruma geri döndünüz..

hem genel afla taban mutlu, hem sizin gelişinizle aydın kesim mutlu. Peki bu arada 18den kim sattı 11den kim aldı? Yeni yönetim döneminde öğreneceğiz.

ölümü gösterdi, sıtmaya razı etti…
Sen bizi simdi niye taban vs aydin grup diye ayirdin canimin ici..

+ en cok oyu alan taraf kazanir. Evetlerle cumbur cemaat geliyoruz .p

Bu liste son zamanlarda iyice karıştı, artık kimse güvende değil. Her zaman favorim Bahtiyar ahaha.
Son zamanlarda çok sürpriz banlar oldu, birçok ban komik olduğu için gülümsüyor insan.
Bahtiyar içmeye başlamış, e o zaman ban geliyor demek.

hic banlanmadim. banlanacagimi da zannetmiyorum. banlanirsam sucu karsi taraflarda arayin :p
Hocam bu taktik denendi ve tutmuyor. Kafayi size takmis bir admine denk gelmemissiniz diyelim suna. Yasayanlar bilir.

@Run ben isyerinde de sarhos calisiyorum cogu zaman. Yani tek fark mesai disinda daha fazla kafayi cekiyorum. En tehlikeli oldugum zamanlar Cumartesi geceleri.

@Psinoza bu bence, geçen iki kere ban yemişken tekrar yedi uzadı süre, şimdi de foruma girmiyor yine yiyebilir, umarım da yer ve yönetimin arkasındayım..
Benden daha popüler olamaz kimse, keşke hiç gelmese foruma :)
Eski mesajlarına bakacağım da rapor edilecek bir şeyler vardır belki de..

Eskiden ben olabilirdim ama artık öyle miyim? Asla. Kek poğaça paylaşacak birine dönüştüm. Düşündüm de aslında biraz üzücü.

Gelir mi şöyle en yıkıcısından toplu bir ban....

Ben ban yemem artık.
Diyorum ve 2 saatimi almıyor ban yemem Sjsjssj

Juju
AZ evvel ki konudan mütevellit.D

@Mahlas gidici yakında, ziyaret yeşili rengi gitmiş..

• Kahkaha
Tepkiler: 0
Yorumlara cok guldum ya mazi canlandi.... iyi ettim ohhh icimde kalmadi.... yine olsa yine yapardim...

Geri