X
X
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Eskiden ban atarken bismillah cekiyorduk. Sana söz banlarken bu ritueli uygulayacagim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eskiden ban atarken bismillah cekiyorduk. Sana söz banlarken bu ritueli uygulayacagim.
Kalmadı kalmadı rahat olValla banlanmayan kim kaldi ya? @Run bu konuda bi pazar arastirmasi bekliyoruz senden.
@Sanem karindasinin bile gozunun yasina bakmamis, dusun yani.Bana kiyamazsin/iz gibi duruyor bence…

Olayı çözemediniz W’cim…Pardonda yarim gun ban mi olur.....
ben ilkini okudum, üşendim devam etmedim ondan bana paragraf.-larca
xd
Olayı çözemediniz W’cim…
X aslında en başından beri genel bir ban affını destekliyordu ama aydın kesimin de tepkisini almak istemiyordu. Doğal olarak ban affı konusunu açtı ve oylamaya sundu. af isteyen taban seçmeninin istediğini yapmış oldu, tepki toplamamak için de hiçbir zaman ban açma taraftarı olmadığını dile getirdi. İşte forum aydınları en çok burada uyudu….
plan tıkır tıkır işliyordu, mezardan kalkıp gelen üyelerin oylarıyla af destekçileri bir anda öne geçti.. peki x ne diyordu? Fark büyük olmazsa açmam… peki bu lafın üzerine fark nasıl açıldı?tabii ki yan forumdan üye devşirerek… forumun etnik yapısını bozarak…
son kozu ise asıl darbeyi vurmaktı… muhteşem üçlüyü bir şekilde af çıkarmayı düşündüğü için forumdan attı, taban seçmeni tabii bu duruma çok sevindi, sonra çaaaat yapıştırdı mı ban affını? Yarım gün banla yırtıp foruma geri döndünüz..
hem genel afla taban mutlu, hem sizin gelişinizle aydın kesim mutlu. Peki bu arada 18den kim sattı 11den kim aldı? Yeni yönetim döneminde öğreneceğiz.
ölümü gösterdi, sıtmaya razı etti…

O zaman demokrasi çıtasını bir üst seviyeye daha taşımak ister misin? .p azmettiren katilden daha fazla ceza alır her zaman. Katilin de çıkış vakti gelmiştir belki .)Ekli dosyayı görüntüle 50423
Baskan kendi forumumuzda hayira calistik dusunebiliyormusun? ahahaha. Bu isin esprisi tabi. Gokhan => @Neo bu arada
Valla benim gibi adam zor bulursunuz kiymetimi bilin. :p Yoksa iş mezara kalsa elimizin altinda 20 bin uyemiz vardi.
Demokrasi kazandi diyelim.
Benim bu konuda tek zoruma giden sey kufur yiyen insanlarin yerine karar vermek oldu. Ama çoğunluk kararina herkes bir sekilde saygi duymak zorunda.O zaman demokrasi çıtasını bir üst seviyeye daha taşımak ister misin? .p azmettiren katilden daha fazla ceza alır her zaman. Katilin de çıkış vakti gelmiştir belki .)
Ben şahsen bu olaya %1000 karşıydım ve emeği geçenlere hakkımı helal etmedim henüz.Benim bu konuda tek zoruma giden sey kufur yiyen insanlarin yerine karar vermek oldu. Ama çoğunluk kararina herkes bir sekilde saygi duymak zorunda.
Daha citayi yukseltirsek 23 Nisanda ben koltugu @Plesk e birakir giderim artik ne citasi kaldi baska
bu konuda benim de kırgınlığım var, gizlemeyecegim ancak konu içeriğini artık desmek istemediğim için uzatmak istemiyorum ve inan bu tarz şeyler helallik alarak da geçmeyecek, geçmiyor da.Benim bu konuda tek zoruma giden sey kufur yiyen insanlarin yerine karar vermek oldu. Ama çoğunluk kararina herkes bir sekilde saygi duymak zorunda.
Daha citayi yukseltirsek 23 Nisanda ben koltugu @Plesk e birakir giderim artik ne citasi kaldi baska
Olm napalim hayira calistik oy bile istedik. ahahahabu konuda benim de kırgınlığım var, gizlemeyecegim ancak konu içeriğini artık desmek istemediğim için uzatmak istemiyorum ve inan bu tarz şeyler helallik alarak da geçmeyecek, geçmiyor da.
herkes eğlenceden bahsediyor ancak bu bazı durumları yaşayan insanlar için sınır harbinden ya da aynı durumu yasadiklari ana gitmekten başka bir anlama gelmiyor