Yakın zamanda ban yemesi muhtemel üyeler

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Valla banlanmayan kim kaldi ya? @Run bu konuda bi pazar arastirmasi bekliyoruz senden.
Kalmadı kalmadı rahat ol :)
Artık hangi yöneticiyi banlamak istiyorsunuz konusunu açmanın zamanı gelmedi mi?
Rekor bir oy ile X bence birinci olursun kardeşim.
- yetkiniz olsa ilk kimi banlarsınız diyoruz ve %96,4 X çıkıyor ahaha.
Ufak tefek sürtüşmeler güzel, bugün birkaç örneğini gördük ve herkes gülüp geçti. Daha kötüler olmasın. Yoksa ne ilk ban olacak bu ne de son..

• Beğen
Tepkiler: X
Pardonda yarim gun ban mi olur.....
Olayı çözemediniz W’cim…

X aslında en başından beri genel bir ban affını destekliyordu ama aydın kesimin de tepkisini almak istemiyordu. Doğal olarak ban affı konusunu açtı ve oylamaya sundu. af isteyen taban seçmeninin istediğini yapmış oldu, tepki toplamamak için de hiçbir zaman ban açma taraftarı olmadığını dile getirdi. İşte forum aydınları en çok burada uyudu….

plan tıkır tıkır işliyordu, mezardan kalkıp gelen üyelerin oylarıyla af destekçileri bir anda öne geçti.. peki x ne diyordu? Fark büyük olmazsa açmam… peki bu lafın üzerine fark nasıl açıldı?tabii ki yan forumdan üye devşirerek… forumun etnik yapısını bozarak…

son kozu ise asıl darbeyi vurmaktı… muhteşem üçlüyü bir şekilde af çıkarmayı düşündüğü için forumdan attı, taban seçmeni tabii bu duruma çok sevindi, sonra çaaaat yapıştırdı mı ban affını? Yarım gün banla yırtıp foruma geri döndünüz..

hem genel afla taban mutlu, hem sizin gelişinizle aydın kesim mutlu. Peki bu arada 18den kim sattı 11den kim aldı? Yeni yönetim döneminde öğreneceğiz.

ölümü gösterdi, sıtmaya razı etti…

anna'nın ban hakkındaki bilimsel yorumları...

Screenshot_20211224-202319_WhatsApp.jpg

• Kahkaha
Tepkiler: W
usenmemis paragraf yazmış ya.

Ben tam aydın kesimi uyandırıyordum ayağımı kaydırdı :d

• Kahkaha
Tepkiler: W
Ben hayır oyu verdim, ama sonrasında @aegishjalmur haklı ve pişman oldum :) ne kadar çok üye, o kadar çok banlanacak insan demek. Ne kadar çok ban o kadar olay demek. Yani şu ortama Başak hanım da dönse keşke ya, ben birini sevmesem kesinlikle süresiz banlamam. Zevk ile sürekli açar açar banlarım :)

Olayı çözemediniz W’cim…

X aslında en başından beri genel bir ban affını destekliyordu ama aydın kesimin de tepkisini almak istemiyordu. Doğal olarak ban affı konusunu açtı ve oylamaya sundu. af isteyen taban seçmeninin istediğini yapmış oldu, tepki toplamamak için de hiçbir zaman ban açma taraftarı olmadığını dile getirdi. İşte forum aydınları en çok burada uyudu….

plan tıkır tıkır işliyordu, mezardan kalkıp gelen üyelerin oylarıyla af destekçileri bir anda öne geçti.. peki x ne diyordu? Fark büyük olmazsa açmam… peki bu lafın üzerine fark nasıl açıldı?tabii ki yan forumdan üye devşirerek… forumun etnik yapısını bozarak…

son kozu ise asıl darbeyi vurmaktı… muhteşem üçlüyü bir şekilde af çıkarmayı düşündüğü için forumdan attı, taban seçmeni tabii bu duruma çok sevindi, sonra çaaaat yapıştırdı mı ban affını? Yarım gün banla yırtıp foruma geri döndünüz..

hem genel afla taban mutlu, hem sizin gelişinizle aydın kesim mutlu. Peki bu arada 18den kim sattı 11den kim aldı? Yeni yönetim döneminde öğreneceğiz.

ölümü gösterdi, sıtmaya razı etti…
83ACF1EC-E10C-4849-9355-C29ECE2598EC.jpeg

Baskan kendi forumumuzda hayira calistik dusunebiliyormusun? ahahaha. Bu isin esprisi tabi. Gokhan => @Neo bu arada

Valla benim gibi adam zor bulursunuz kiymetimi bilin. :p Yoksa iş mezara kalsa elimizin altinda 20 bin uyemiz vardi.

Demokrasi kazandi diyelim.

Ekli dosyayı görüntüle 50423

Baskan kendi forumumuzda hayira calistik dusunebiliyormusun? ahahaha. Bu isin esprisi tabi. Gokhan => @Neo bu arada

Valla benim gibi adam zor bulursunuz kiymetimi bilin. :p Yoksa iş mezara kalsa elimizin altinda 20 bin uyemiz vardi.

Demokrasi kazandi diyelim.
O zaman demokrasi çıtasını bir üst seviyeye daha taşımak ister misin? .p azmettiren katilden daha fazla ceza alır her zaman. Katilin de çıkış vakti gelmiştir belki .)

O zaman demokrasi çıtasını bir üst seviyeye daha taşımak ister misin? .p azmettiren katilden daha fazla ceza alır her zaman. Katilin de çıkış vakti gelmiştir belki .)
Benim bu konuda tek zoruma giden sey kufur yiyen insanlarin yerine karar vermek oldu. Ama çoğunluk kararina herkes bir sekilde saygi duymak zorunda.

Daha citayi yukseltirsek 23 Nisanda ben koltugu @Plesk e birakir giderim artik ne citasi kaldi baska

Benim bu konuda tek zoruma giden sey kufur yiyen insanlarin yerine karar vermek oldu. Ama çoğunluk kararina herkes bir sekilde saygi duymak zorunda.

Daha citayi yukseltirsek 23 Nisanda ben koltugu @Plesk e birakir giderim artik ne citasi kaldi baska
Ben şahsen bu olaya %1000 karşıydım ve emeği geçenlere hakkımı helal etmedim henüz.

başak kaldı demokrasiden faydalanamayan, özüne indiğimizde terazide onun ve diğerlerinin yaptığının bir farkı yok, sadece etkilnenen kişiler farklı

bu konuda benim de kırgınlığım var, gizlemeyecegim ancak konu içeriğini artık desmek istemediğim için uzatmak istemiyorum ve inan bu tarz şeyler helallik alarak da geçmeyecek, geçmiyor da.
herkes eğlenceden bahsediyor ancak bu bazı durumları yaşayan insanlar için sınır harbinden ya da aynı durumu yasadiklari ana gitmekten başka bir anlama gelmiyor

bu konuda benim de kırgınlığım var, gizlemeyecegim ancak konu içeriğini artık desmek istemediğim için uzatmak istemiyorum ve inan bu tarz şeyler helallik alarak da geçmeyecek, geçmiyor da.
herkes eğlenceden bahsediyor ancak bu bazı durumları yaşayan insanlar için sınır harbinden ya da aynı durumu yasadiklari ana gitmekten başka bir anlama gelmiyor
Olm napalim hayira calistik oy bile istedik. ahahaha

Yapacak bisey yok Yilmaz ya, benim yan komsu cocuk ses yapiyor diye kapima dayandi ne ana ne baci birakti gecen sene. Ha agzini burnunu kirmak suretiyle eline versemde bi dunya kufur yedim. Esimle beraber 4 saat karakolda bekledik bide pasami, kemik kirildimi kirilmadi diye filan..

Sonrada gittik uzlastik dava acilmasin diye. Olan oldu boşver, vardir herseyde bir hayir.

Arkadaslar hint kinasi bulamadim normal kina alabildim, adresleri pm'den atarsaniz sozumu yerine getirecegim.......

Geri