Yakın zamanda ban yemesi muhtemel üyeler

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
@kamil0920 beyi listeye alıyorum, en son sağa sola ateş edecek küfürleri savurarak ahahah.
Hiç bile :) Neyse Şeyh Edebali'nin bir lafı aklıma geldi. Bak Oğul diye başlayan bir nasihat Osman Gaziye. Sevdiğim kısım en sondaki söz. "Atın İyisine doru yiğidin iyisine deli derler.." verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim size kalmış eyvallah Beddua Etmem kalemim mi alır giderim anla artık sesli klavye bu neyse bu da bir kinaye. Madem öyle Başta X olmak üzere hepinize teşekkür ederim eyvallah, Kalın sağlıcakla. Ben atılmayı bekliyorum....

Yazmamı engelliyin de okumamı engellemeyin bari. Bazen güzel konularda var forumlarda okuyorum.
İstirhamım bu olsun.

Bence bir insan yanlış yapıyor diye uzaklaştırmak yanlış. Yanlışını anlamadan uzaklaştırılması sadece sizin başınızdan gitmesi anlamına gelir. Ama siz bir toplum sunuz tek başına değilsiniz. Neyse aman demiyorum. Sen bilirsin diyince sorun çıkmazmış.

W ban yese keşke de herkes rahat nefes alsa, hayır bu kadar isteğe bu yönetim nasıl ban atmıyor akıl işi değil.
Kullanıcıların isteklerini göz ardı etmek ne demek. Banlayın herkes mutlu olsun.

Sürekli ultrAslanı banlanmak zorunda kalan Sanem,

hic banlanmadim. banlanacagimi da zannetmiyorum. banlanirsam sucu karsi taraflarda arayin :p

Geri