Yakın zamanda ban yemesi muhtemel üyeler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben bile ban yedikten sonra, hic bir seyden emin degilim. Herkes her an ban yiyebilir :D

8 yıldır bu forumdayim hep haksız yere banlandim ama yılmadım hala buradayım banlayan yöneticiler birer birer silinip gittiler

Duygusal siir yazanlara laf soktum diye de konudan atilmistim :d

Ban benim uzmanlık alanım. İstikrarlı bir şekilde her ay banlanıyorum..d

Biraz daha zorlarsa sirada @ultrAslan var gibi gorunuyor ozledi uzun zamandir banlanmadi tabi :)

Ban konusunda Sanem den hızlısını görmedim : D

Ama bir aydan da az ban atmıyorsun nasıl olacak
Yazdigin cumlelere gore degisiyor ban suremiz biliyorsun yukarda haksiz ban demissinde bugune kadar senin icin attigim her banin arkasindayim hepsinde de fazla fazla hakettin. Ama artik sakin ve cici takiliyorsun lutfen boyle kal

@kamil0920 beyi listeye alıyorum, en son sağa sola ateş edecek küfürleri savurarak ahahah.

@Bahtiyar kanka dikkat et kendine
Niye lan ben hep birileri yuzunden banlaniyordum yoksay listeme ekledim hepsini yoksa simdiye rahat 997969695995 kez banlanmistim. Listede 16 kisi falan var galiba. Hicbirinin attigi post'a bakmiyorum. Kafam rahat. Bazen ekran goruntusu geliyor ona ragmen acip cevap yazmiyorum. Cunku cevap yazarsam 2. post agiza alinmayacak sekilde kufur olur kesin. Oyle iyiyim baba. Forumda yoklar gibi takiliyorum. Gerci farksiz yani.

Geri