Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok ya sen beni banlamazsinBiraz daha zorlarsa sirada @ultrAslan var gibi gorunuyor ozledi uzun zamandir banlanmadi tabi![]()
Emin misin ?Yok ya sen beni banlamazsin
Eminim bensiz forumun tadı olmaz çünküEmin misin ?
Benden hizlisi mezarda gülümBan konusunda Sanem den hızlısını görmedim : D
Bak bu dogru sen olmayinca kimseyle ugrasasim gelmiyor tadi olmuyor forumunEminim bensiz forumun tadı olmaz çünkü
Ama bir aydan da az ban atmıyorsun nasıl olacakBak bu dogru sen olmayinca kimseyle ugrasasim gelmiyor tadi olmuyor forumun
Yazdigin cumlelere gore degisiyor ban suremiz biliyorsun yukarda haksiz ban demissinde bugune kadar senin icin attigim her banin arkasindayim hepsinde de fazla fazla hakettin. Ama artik sakin ve cici takiliyorsun lutfen boyle kalAma bir aydan da az ban atmıyorsun nasıl olacak
Yalan konusma lan biri daha silinmedi. Duvari deleceksin kanka biraz daha gayret.8 yıldır bu forumdayim hep haksız yere banlandim ama yılmadım hala buradayım banlayan yöneticiler birer birer silinip gittiler
Sen 2019'lusun kanka eskiyi bilmezsinYalan konusma lan biri daha silinmedi. Duvari deleceksin kanka biraz daha gayret.
Hala silinmemis var diyorum iste olm neyin tantanasi bu.Sen 2019'lusun kanka eskiyi bilmezsin
Niye lan ben hep birileri yuzunden banlaniyordum yoksay listeme ekledim hepsini yoksa simdiye rahat 997969695995 kez banlanmistim. Listede 16 kisi falan var galiba. Hicbirinin attigi post'a bakmiyorum. Kafam rahat. Bazen ekran goruntusu geliyor ona ragmen acip cevap yazmiyorum. Cunku cevap yazarsam 2. post agiza alinmayacak sekilde kufur olur kesin. Oyle iyiyim baba. Forumda yoklar gibi takiliyorum. Gerci farksiz yani.@Bahtiyar kanka dikkat et kendine