Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sesimi duyarsan yanman geçerBasligi okurken miden yanmaya basladi.
O degil de,bu basliga makale uzunlugunda yazi yazmak...ilginc

Çatal deyince çatal aradım. Çatal simitmiş. Farkı ne ?ben poğaça yemeyi bıraktım, kendime saygım yok 2 menüsüyle kahvaltı yapıyorum artık.... her sabah uğradığımız bir abimiz var, seyyar. simit + çatal ikilim pek değişmediği için aracı karşıdan görür görmez hazırlamaya başlar. pişkin sevdiğim için de pişkinleri verir. bugün verdiği çatala bakın, yanmış çatal, pişkin diye kakalamış bana... resmen simitçi tarafından dolandırıldım....
Ekli dosyayı görüntüle 89929
allahın izmirlisi... sen nereden bileceksin çatalıçsldkjÇatal deyince çatal aradım. Çatal simitmiş. Farkı ne ?
Kız bu ne? Ben de ilk kez gördüm. Altın varak gibi olmuş… skljsallahın izmirlisi... sen nereden bileceksin çatalıçsldkj
bknz çatal...
![]()
çok şey kaçırıyorsunuz..........Kız bu ne? Ben de ilk kez gördüm. Altın varak gibi olmuş… skljs
E bildiğin poğaça bu. Poğaçanın bi başka şekli. İçine peynir koy peynirli, patatis koy patatisli poğaça olur peh...allahın izmirlisi... sen nereden bileceksin çatalıçsldkj
bknz çatal...
![]()