yağlı poğaça + çay + meyve suyu + sigara

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
He bunlar olmasa cok yasiyorduk ya awkdumun ulkesinde
Hepimiz omni man gibiydik

63 kişi, 63 yorum, 63 ret. Kim yiyor bu poğaçayı o zaman ben anlamadım. Bunlar hapur hupur yeniyor ama sosyal medyada reflüden giriliyor saygıdan çıkılıyor. Yarın sabah ilk işim bu saygısızlığı yapmak. Özlemişim zaten konuyu görünce. Reaction.

• Kahkaha
Tepkiler: W
Sizin begenmediginiz pogacayi benim is arkadaslarim 4 gozle bekliyor yapmam icin :d

ben poğaça yemeyi bıraktım, kendime saygım yok 2 menüsüyle kahvaltı yapıyorum artık.... her sabah uğradığımız bir abimiz var, seyyar. simit + çatal ikilim pek değişmediği için aracı karşıdan görür görmez hazırlamaya başlar. pişkin sevdiğim için de pişkinleri verir. bugün verdiği çatala bakın, yanmış çatal, pişkin diye kakalamış bana... resmen simitçi tarafından dolandırıldım....

9bd7702d-84dc-41f5-82bb-dd3de7430a84.jpg

ben poğaça yemeyi bıraktım, kendime saygım yok 2 menüsüyle kahvaltı yapıyorum artık.... her sabah uğradığımız bir abimiz var, seyyar. simit + çatal ikilim pek değişmediği için aracı karşıdan görür görmez hazırlamaya başlar. pişkin sevdiğim için de pişkinleri verir. bugün verdiği çatala bakın, yanmış çatal, pişkin diye kakalamış bana... resmen simitçi tarafından dolandırıldım....

Ekli dosyayı görüntüle 89929
Çatal deyince çatal aradım. Çatal simitmiş. Farkı ne ?

Çatal deyince çatal aradım. Çatal simitmiş. Farkı ne ?
allahın izmirlisi... sen nereden bileceksin çatalıçsldkj

bknz çatal...

pastane-usulu-catal-yeni.jpg

Evde değilsem pek kahvaltı yapmıyorum ben ya. Öğlene kadar bekleyip öğlen yemeği ile açılış yapıyorum. Poğaça en son ne zaman yedim hatırlamıyorum çok acıktıysam ve alternatif yoksa simit tercih ederim.

Geri