yağlı poğaça + çay + meyve suyu + sigara

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
kardiyavasküler rahatsızlık garantili ülkenin neredeyse yarısından fazlasının standartı haline gelmiş sabah kahvaltı kombini. kendime saygım yok yiyeceği. çay yerine alternatif olarak tek nefeste hüpletilen 200ml şeftalili, vişne veya kasıyısılı meyve suyunun bünyede yarattığı anlık enerjiyle güne mutlu başlarlar.

ben sabah aç karnına poğaça görünce midem yanıyor, siz nasıl yiyebiliyosunuz lan ?

Mis gibi oluyor vallaa;d taze firindan yenide çıkmış olursaaa oooo gel keyfim gel:D

Sonra poğaça yeme dediydik sana sorunsalı var,
Olmadı bir de toprak atin üstüme gömün gitsin:D

o pogacaları yiyeceğinize, asit için daha iyi aynı etkiyi gösteriyor, ben kurtuldum darısı hala tüketenlerin başına akşam 8 den sonra da yememeye dikkat ediyorum ve gerçekten enerjik uyanıyorum, eskiden ölümü söküyordum yatakdan :)

ondan sonra mide cayır cayır, sanki yüzünüzden bile yağ fışkırıyor hissi ve ağızda sigara kokusu. hayırlı olsun.

Kahvaltıda Poğaça? Dışarıda mı kahvaltı yapıyorsunuz?

sigarasız olanını yıllar önce liseye giderken bıraktım. sigara zaten yhiç olmadı.
kendini birazcık seven insan, kendine bunu yapmaz arkadaşlar. gidin kenarı alınmış kürt böreği yiyin, bol pudra şekerli.

neyse ocean sayesinde bugun börek aldım yarın devam pogocaya

Şu menüyü alışkanlık haline getirmiş bir insanın gerçekten ama gerçekten ne kendisine saygısı vardır ne de çevresine. Bu mesele maddiyatla da alakalı değil zira bu menü her anlamda oldukça pahalı bir menü. Sadece satın alırken de değil, satın aldıktan yıllar sonra dahi bedel ödetmeye devam eden bir menü bu. Tamam kahvaltı kültürü bütün dünya için esasında çok yeni bir kültür ama güne devasa bir hamur kütlesiyle başlamanın da lüzumu yok. Arada yapılır ve belki de arada yapmanın keyfiyle insanın damağında hoş bir tat bırakır ama gördüğüm kadarıyla çalışan Türk milletinin kayda değer kısmının standardı haline geldi bu. Bunun karşılığını da Avrupa'nın en obez ülkesi olarak alıyoruz ne yazık ki.

şöyle beslenen ölmez de böyle beslenmeyi bırakıp atlarla yarışır gibi yulafını yiyen, aminoasit basan abilerle yarışır gibi yumurtasını yiyen, üşenmeden yeşilliklerini yıkayıp kurutan ve rokaya ayrı bi sempati besleyen, sigarası olmayan, alkolü nadir kullanan, günde 3 litre su içmeye çalışan ben ölürüm… işte o gün tükeneceğiz. önce bunlar ölsün, ilk ben ölürsem musallat olurum çünkü. HAYIRLI CUMALAR…

Geri