yağlı poğaça + çay + meyve suyu + sigara

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
müstakbel güzel sevgilimle
kahvaltıda simit yiyeceğiz

hamura karşı zaafım var her türlüsüne ama hazırına değil….. çayın ne suçu var oşın? limonsuz mu kalmış…

ben bu kombonun alışkanlığını 2014lerde bıraktım herhalde ya... arada kendimi şımartmak için uzun aralıklara denk gelse de her seferinde niye ki diyorum. hatta poğaça konusunda dereotlu olanından tercihimi yapardım onun hamuru mide yakmazdı...

hamura karşı zaafım var her türlüsüne ama hazırına değil….. çayın ne suçu var oşın? limonsuz mu kalmış…

böyle mekanlarda ha çay içmişsin, ha imamın abdest suyunu aynı şey. limon bile paklamaz azizem.

Sirius ile W hanımın yorumuna gülme emojisi atacaktım ama buton sadece düz like veriyor... hayırdır kardeşim secim öncesi akplilere gülmeyi mi yasakladınız.......

vazgeçilemez şeyler
hamurişine dikkat belli bir zaman sonra mahvediyor

5f25c647a9bc3bcb57318eeddae0255c5976f579.png

Tereyağlı simit var aşık oldum
Açmanın susamlı halı gibi ama olsun
Hazır da yerim kendim yapaar da yerim
Yerimmm yanına sadece çay

Hazır poğaça asla istemem zaten sevmiyorum meyve suyu içmem çay alırım onun yanına da kır pidesi olursa mükemmel olur

Poğaça bu konuyu görse vay bee ben neymişim der…

Yorumlar ışığında yazmam durumunda “al bunu da al al al al” diye üstüme çöküleceğini düşündüğüm konu başlığı. Olsun. Yani gören de bu arkadaşları her sabah robdöşambrını giyip, pachabel eşliğinde şampiyonların kahvaltısını yapıyor, kumrulara bir kap su bırakıyor zannedecek. Ne yiyelim wq sabahın köründe, serpme kahvaltı mı yapalım daracık zamanda. Belki acelesi vardır, belki kahvaltı hazırlayacak kimsesi yoktur. Belki sadece seviyordur. Evet, belki sadece poğaça seviyordur, olamaz mı?. El yükseltiyorum hatta; kahvaltı için oturmuyorum bile; araba kullanırken yağlı poğaçamı yiyip çilekli Ülker link içiyorum.

Geri