@Yabani nin avatarı

Konu sahibi son olarak 2874 gün önce görüldü
Adam tanımadığı birini dinsiz imansız ilan eden konu başlığı açıp show yapmış
ve senin takdirini kazanmış.
Seni sahiden tanıyamamışım

Takdirimi kazanmak nedir ya sjxjskdks son cumlemi tekrar oku. Sadece bu kadar uzatilacak bir sey olmadigini soyledim. Esasen her seyin alay mevzusu yapilmasindan rahatsizim ki bu alay ettikleriniz de genelde disinize gore olan kisiler oluyor. Cogunuz gucunuzun yettiklerine karsi alayci tavir icerisine giriyorsunuz hic kusura bakmayin :cici: Hani adam konusunda ve cevaplarinda saygisiz, artist cevaplar verse tamam da oyle bir sey de yok, diretme yok, anlamaya calisma var. Alaylarina dahi gayet duzgunce cevap vermis ancak sen uzatmissin gibi gorunuyor.
Yoksa adamin actigi konu cidden yersiz bunun aksini savunacak tek bir cumlem de yok. Ha tabi dileyen diledigi yere cekebilir, engel olamam. :)

Takdirimi kazanmak nedir ya sjxjskdks son cumlemi tekrar oku. Sadece bu kadar uzatilacak bir sey olmadigini soyledim. Esasen her seyin alay mevzusu yapilmasindan rahatsizim ki bu alay ettikleriniz de genelde disinize gore olan kisiler oluyor. Cogunuz gucunuzun yettiklerine karsi alayci tavir icerisine giriyorsunuz hic kusura bakmayin :cici: Hani adam konusunda ve cevaplarinda saygisiz, artist cevaplar verse tamam da oyle bir sey de yok, diretme yok, anlamaya calisma var. Alaylarina dahi gayet duzgunce cevap vermis ancak sen uzatmissin gibi gorunuyor.
Yoksa adamin actigi konu cidden yersiz bunun aksini savunacak tek bir cumlem de yok. Ha tabi dileyen diledigi yere cekebilir, engel olamam. :)

Ben çok çekingen, korkak, tırsak biri olduğumdan hep böyle foruma yeni üye olmuş
arkasında hiç ahbabı olmayan, nispeten savunmasız kişilerle tartışmalı konulara girerim. (Konu sahibi arkadaşı tenzih ederim, kusura bakmasın)
Hiç böyle güçlü argümanları olan, herkesce sayılan sevilen, dolu dolu paragraflarca açıklamaları olan kişilere bulaşmam, kenardan kenardan geçerim Ashriel
bunu iyi yakalamışsın
hadi sen arkadaşa arka çıkacak bir konu daha var, tanışma konusunda da küçük çaplı mağduriyeti olmuş orda da arkasında dur.

Hayır hayır kesinlikle yanlış anlamışsınız FortRight adamın inancına imanına bir ithamım yok. Onun inancını herhangi yorumumda sorgulama ve eleştirme yok tamamen ön yargılısın. Ben Yabani nin kendisine değil Avatarına konu açtım ve bu konuda konuştum. E haliyle sahibi o olunca ona yöneldi konu. Ve ayrıca Tövbe etmeni tavsiye ederim. sözüde "dinden çıktın aha bak gördün mü", yada "Vay dinsiz vay imansız." Demek değildir. Bilmeden işlenen günahlar'da olabiliyor ve bunlar için de Tövbe etmeni tavsiye ederim. denilebiliyor. Çok önyargılısın be dostum.

"Ön yargılar, daha elzemdi aslında.
Ne berlin ne çin seddi kalındı ondan
Yıkılamazdı. Yıkardı, Dünyaları.
Dünyasını yıkandı işte ben insanın."
Etashz
:çy:

Ben çok çekingen, korkak, tırsak biri olduğumdan hep böyle foruma yeni üye olmuş
arkasında hiç ahbabı olmayan, nispeten savunmasız kişilerle tartışmalı konulara girerim. (Konu sahibi arkadaşı tenzih ederim, kusura bakmasın)
Hiç böyle güçlü argümanları olan, herkesce sayılan sevilen, dolu dolu paragraflarca açıklamaları olan kişilere bulaşmam, kenardan kenardan geçerim Ashriel
bunu iyi yakalamışsın
hadi sen arkadaşa arka çıkacak bir konu daha var, tanışma konusunda da küçük çaplı mağduriyeti olmuş orda da arkasında dur.

Dostum beni başlamadan bitirmek için elinden gelen her şeyi yapıyorsun. Mesajlarım konularımı inceliyorsun. Onore oldum. Ama bir yanlışın var ki. Markalaşmak adına izlediğin yol. Bu bastırılmış duyguların patlaması. Senide seviyorum dostum her şeye rağmen. :hihi:

Of ama ya :gamer: Adam kendini gayet iyi savunuyor, sadece yikici degil yapici oldugu icin cok goze gelmiyor. Arka cikmama ihtiyaci yok yani. Ben kendi rahatsizligimi dile getiriyorum neden carpitiyorsunuz acaba. Bir yanlis varsa kisilerden bagimsiz olarak bu yanlisligi dile getirebilirim neden illa birini savunma olarak goruluyor, kafalar cok degisik.
Tartismalarina sahit oldum ama bu denli alayci tavrina olmadim FortRight ben gormediysem demek, kusura bakma. :cici:

Uzadi diyip konunun iyice uzamasina neden olmam da benim sacmaligim mesela sjxks
Neyse bence dagilalim artik

Of ama ya :gamer: Adam kendini gayet iyi savunuyor, sadece yikici degil yapici oldugu icin cok goze gelmiyor. Arka cikmama ihtiyaci yok yani. Ben kendi rahatsizligimi dile getiriyorum neden carpitiyorsunuz acaba. Bir yanlis varsa kisilerden bagimsiz olarak bu yanlisligi dile getirebilirim neden illa birini savunma olarak goruluyor, kafalar cok degisik.
Tartismalarina sahit oldum ama bu denli alayci tavrina olmadim FortRight ben gormediysem demek, kusura bakma. :cici:

yok yok Ashriel
tabi ki olay benim cesaretsizliğimden
Yani dediğim gibi konu sahibini tenzih ederek
asla gözümü korkutacak üyelere karşı saygısızlık etmeye falan kalkışmam
O benim zavallılığım
Zaten böyle de bilinirim, sen daha yeni dikkat ettiysen demek ki :umursama:

Sjxksks ay trip atmayin bana alerjim var

Eşriyıl nys sn mşglsn glb

İyi güldüm ya. :D
Ama helal olsun yeni üye arkadaşa,üslubunu hiç bozmayıp kararlı çizgisinde açıklama yapmış.

Hep kızlar benim için kavga etmesini isterdim erkekler kavga ediyor ne kadar şanssızım

Yabani dostum her şey bir yana. Gerçekten istemeden de olsa seni biraz da olsa incittiysem özür dilerim.

Bazen bende güzellikleri unutuyorum herkes gibi. ... :lls:

Özür dileme kardeş bunlar boş işler ayrıca duygu diye bir his yok bende alınmam etmem

Yabani ve açtığı konuları bildiğimiz için avatarına takılmadım açıkcası.
Niyet belli zaten neyi ti ye aldığıda , imzada da yansıyor.
Lakin benim anlamadığım ortada olan niyeti belirli değilmiş gibi ısrarla savunmanız .

Bu arada yeni üyemizide sabırla ve ısrarla anlatımından dolayı Sevgili Xerath'a benzettim :/ ( görüş farklı olsa da )

Geri