Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yabani ve açtığı konuları bildiğimiz için avatarına takılmadım açıkcası.
Niyet belli zaten neyi ti ye aldığıda , imzada da yansıyor.
Lakin benim anlamadığım ortada olan niyeti belirli değilmiş gibi ısrarla savunmanız .
Bu arada yeni üyemizide sabırla ve ısrarla anlatımından dolayı Sevgili Xerath'a benzettim :/ ( görüş farklı olsa da )
Zaten niyetimi çözen bir sen varsın tanrı seni korusun
Yabani ve açtığı konuları bildiğimiz için avatarına takılmadım açıkcası.
Niyet belli zaten neyi ti ye aldığıda , imzada da yansıyor.
Lakin benim anlamadığım ortada olan niyeti belirli değilmiş gibi ısrarla savunmanız .
Bu arada yeni üyemizide sabırla ve ısrarla anlatımından dolayı Sevgili Xerath'a benzettim :/ ( görüş farklı olsa da )
Ona İslam literatüründe "ti" ye almak denmez, saldırmak denir!
Hayırdır ..Bende kendimce kibarlaştırdım .
Veraca saldırmadan eleştirmektir bu da .
"Ti", bu arkadaşın yaptıklarına çok hafif kaçıyor da, tepkim ona..sizinle bi alakası yok.
Peki, hemfikiriz bu konuda ..Kendimce belirttimde zaten .
Arkadaşı bırakıpta beni eleştirmeniz biraz abesle iştigal olmadı mı sizce ?
Kardeşim, yorumumun sizinle bi ilgisi yok demiştim..Alınacak birşey yok bunda..Lütfen uzatmayınız..
Alıntı yapınca gereksizce alındım , bağışlayın .Tamamen benim gerizekalılığım (:
Huzurlu geceler.
Peki, hemfikiriz bu konuda ..Kendimce belirttimde zaten .
Arkadaşı bırakıpta beni eleştirmeniz biraz abesle iştigal olmadı mı sizce ?
Beğendim. Güzel res im, büyük boy halini atsın da telefona indirelim.
dur bende arkadaşı bırakıp seni eleştireyim ..
Devam edin arkadaşlar dayatmaları kabullenmeye hosgormeye sindirmeye sindirilmeye devam edin ..
Yabani nin özgür seçimini kendi mizahıyla kendi düşüncesiyle yaptıgı secimi islama saldırı olarak gören bu insanalar la aranızı iyi tutun
Sokakta kıyafetinize sahilde içkinize müdahale ettiklerinde
Senin özgürlüğünü şeytan işi ve dine saldırı gördüklerinde yaşayacağınız şiddeti minimize edin ..
İşbirlikçi olun ..
Aynen devam
Gozatan smile
Çok hoş.
Hoş geldiniz ayrıca. Uslübunuz ve sabrınız takdir edilesi.