@Yabani nin avatarı

Konu sahibi son olarak 2873 gün önce görüldü
İki mümini birbirine düşürdüm şeytan kıskandı

Alaya aldığın konu sana karşı olan görevimi yaptım inanışlarıma göre sen ve avukatın bizim rengimiz bu diyorsanız size bornzlaşmalar.

dur bende arkadaşı bırakıp seni eleştireyim ..
Devam edin arkadaşlar dayatmaları kabullenmeye hosgormeye sindirmeye sindirilmeye devam edin ..
Yabani nin özgür seçimini kendi mizahıyla kendi düşüncesiyle yaptıgı secimi islama saldırı olarak gören bu insanalar la aranızı iyi tutun
Sokakta kıyafetinize sahilde içkinize müdahale ettiklerinde
Senin özgürlüğünü şeytan işi ve dine saldırı gördüklerinde yaşayacağınız şiddeti minimize edin ..

İşbirlikçi olun ..
Aynen devam
Gozatan smile

Kabullendirilmeye çalışılan dayatmaların ne olduğunu 90'lardaki üniversitelerde yemin törenlerinde mecliste gördük biz. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama İslama yapılan saldırıların haddi hesabı yok. Sen ister içkini iç ister çıplak dolaş istersen tuvalette ıslık çalarak beyin fırtınası yapıp çıktığında maskeni yine tak. Bunlar beni ilgilendirmez.

Senin özgürlük olarak addettiğin alkollü olarak başka insanları rahatsız etmen çıplaklığın(açıklığı kastetmiyorum gerçekten çıplaklığı, dekolteyi abartanlar revaçta bu aralar.) sınırlarını zorlayarak benim küçük kızımın oğlumun ahlakını bozman cinsel dürtülerine psikolojik saldırı yapman ve onları küçük dimağlarına kirli görüntüler bırakman doğrultusunda şiddet falan gördüğün yok. Sadece islam düşmanlığında mağdur rolü oynayıp çamur at izi kalsın felsefesini uyguluyorsun. Müsbet düşünüp gerçekçi olan insanları biraz olsa dini vicdana sahip olanları iş birlikçi olarak insanları kucağına atarak ötekileştirmen bir şahsiyet cinayetine azmettirmektir.

Kalkıpta reklam uğruna arkadaşlarını bile olumsuz görüşe sahip olanların kucağına atıp harcayarak psikolojik baskı ve dayatma yaparak arkasını dönüp ellerini ovuşturarak kıs kıs gülen bir emoji görünümünle oturmamış olan karakterini kendi kendine eleveriyorsun.

Olsun ben insan ben sen yaradanda ötürü yine seviyorum düşüncelerin hariç ruhun hariç.

Sahi sen hangi eli tutuyordun unuttum .... :lls:

Özgürlük nedir bilincini yitirmiş
Sapık zihniyeti normalleştiren
Müdaheleciliği kabullenmiş
Saldırgan yaklaşımlara güç veren
Çürük bir toplum olarak
Çoktan tanımını unuttuğunuz Cumhuriyet i sizden söküp aldıklarında TV yi açıp sevdiğiniz dizi yayındaysa
Hee Cumhuriyet te çok lazım birşey değilmiş diyecek ve hayatınızı birey değil tebaa olarak sürdüreceksiniz.

Özgürlük neydi sahiden...
Egosunu şişirmiş, gözlerini belertmiş
Elindeki şişeyi duvara vurup
heaaağyt uleyaığıın diye bağıran
Mahremiyeti takınanı sapık olarak gören
sapıklığına mahal vermediği için mahreme kusan
Mahreme, mahremime el uzatma diyene
"Vurun yobaza bana vermedi " diyen
kokuşmuş et parçaları
sizden hayanızı edebinizi ve ahlak dogmalarınız
elinizden söküp aldığında,
Yine diyemezsiniz ben müslümanım,