@Yabani nin avatarı

Konu sahibi son olarak 2883 gün önce görüldü
Uzuuun uzadıya bir tez yazardım o portre ve nesnelliği asıl çiziliş biçimi ve dezenformasyon ile iletilen mesajı. Ardından bu nesnel unsurla benim nickim ve nerden kısmına yazdığım cevabın aralarındaki uçurumsal bağlamsızlığı ve senin çıkardığın (amacın sadece saldırmak -ki bu gereksiz. Çünkü ben saldırmam. Saldıranada saldırmam.) tutarsız bağlamı. Yani anlayacağın. Sen bence kalk bir iki bardak su iç tansiyonunu düşür biraz ondan sonra yazmaya devam et. Çünkü tam anlayamadan neyi kastettiğimi ilk gördüğüne sinir yapmışsın ve söylediklerime umarsızca hücum etmeye devam ediyorsun.

Kendinide başkalarınıda üzüyorsun. Bu amacından vazgeç bence.

Tez yazma, Oku
Ne bulursan bul Oku
Sonra yazarsın düşündüklerini ..

Senin nickinde de nerden geldiğinde de bir kusur yok
senin diğer insanlarda kusur arayışında, bulduğun kusurları da bangır bangır bağırışında kusur var ..
Sen düzeltmek değil ses çıkartmak istiyorsun ..
Kaldı ki düzeltmeye önce kendinden başla ..

Çok cahil kalmışsın arkadaş Arabistan’da olsaydık senin şu saçma düşüncen yüzünden kellem giderdi resme nasıl baktığını bağlı uzaylılar maymunla çiftleşmiş insanoğlu türemiş o niyetle çizilmiş

Tüm konuşmalar diyaloglar vs. hepsi bi yana böyle fevri bi olay yapıp seni üzdüğüm için özür dilerim dostum. Geç kalınmış bi uyarı sayesinde sana özelden yazıp anlamam gerekirdi. Ama neyi kastettiğimi anlatmak için resim paylaşıyorum.

UcKYaD.gif

J4Lyad.jpg

Bep5ZM.jpg

Umarım anlatabiliyorum dur.

Cok saçma bir tartışma olmuş
Konuyu açan arkadaşın hayal gücünden kaynaklan.
Asıl sıkıntı devaminda yapılan bazı yorumlarda.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayalgücü değil o resmin orjinalinde ki kişiler ve sonrasında kastedilenler.

Peki sence yabaninin avatarı ne olsun? Sen seç, onu kullansın.

Peki sence yabaninin avatarı ne olsun? Sen seç, onu kullansın.

Yabani nin avatarını Yabani seçer. Bu bana düşmez. Ben yanlış bir yollada olsa bir uyarı yapmak istedim. FortRight Çok sinirlenmiş ve gereksiz yere saldırganlaşmış Başak ile Abaris Makaraya almış olsada. Kusursuz kimse yoktur. Ben sadece neyi anlatmak istemiş olduğumu anlatmak isterim. İnşallah iyi sonuçları da görürüz. :hello:

Yabani nin avatarını Yabani seçer. Bu bana düşmez. Ben yanlış bir yollada olsa bir uyarı yapmak istedim. FortRight Çok sinirlenmiş ve gereksiz yere saldırganlaşmış Başak ile Abaris Makaraya almış olsada. Kusursuz kimse yoktur. Ben sadece neyi anlatmak istemiş olduğumu anlatmak isterim. İnşallah iyi sonuçları da görürüz. :hello:

Valla burada birisinin avatarına karışıldığını ilk defa gördüğüm için şaşkınım. Kusura bakma (:

Avatarına karışmak değildi niyetim. sadece o görüntü gördüğüm anda aklımdan çıkmadı deli sorular. Özelden yazmak aklıma gelmedi -ki 300 mesaj'dan sonra yazılabiliyormuş ben de daha yeniyim yazamazdım. Böyle bir yolla dile getirdim. Çarşı karıştı. En çokta çarşı karşı çıktı.

Tamam konu sacma da adamin uzerine bu kadar gitmeniz daha sacma. Birini bulsam da uzerine oynasam diye firsat mi kolluyorsunuz anlamadim ki :gamer:

Tamam konu sacma da adamin uzerine bu kadar gitmeniz daha sacma. Birini bulsam da uzerine oynasam diye firsat mi kolluyorsunuz anlamadim ki :gamer:

sicaklardan sanirm millet bunalmis :bekle Ama yabani'nin ilk cevabi ayni su aha dayiya sor diyen cocuk gibi, ''meryem mi'' diye tekrarliyor :D

edit yabani yine karistirdin ortaligi hadi iysin hahah gekkie

Bu adam senin adına konu açsa çeyreği kadar suçlama yapsa konuyu sildirtirdin :liv:
Ben adama biraz takıldım, tanımadığı birini dinsiz imansız eden adamdan daha suçlu çıkarttın.
Eyv :umursama:

Bakın arkadaşlar bir kaç atasözü aktarayım size. çok hoşuma gider bunlar. :ygmr::ygmr::ygmr:

" 1 delille 40 alimi yendim ama 40 delille bir cahili yenemedim. "

" Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. "

" Arife tarif gerekmez. "

Gibi, gibi. vs...

Not: Hadi gelsin şimdi misllemeler... Gönlünüz hoş olsun.:hello:

Ashriel erkek ismi ama yüce Allah şahidimdir ki sen erkek deyilsin.
Neden erkek nicki kullanıp ahlakımızı bozuyorsun? Sana özenen halk kesimi doğacak kızlarına Haydar ismi verse bunun vebaliyle nasıl yaşayacaksın?????

Bu adam senin adına konu açsa çeyreği kadar suçlama yapsa konuyu sildirtirdin :liv:
Ben adama biraz takıldım, tanımadığı birini dinsiz imansız eden adamdan daha suçlu çıkarttın.
Eyv :umursama:

Boyle bir mevzu icin konu sildirtmem. Dogrusu ne ise aciklarim, neden sildirteyim. Hic tanimiyorsun beni. :)
Hem zaten yabani dinsiz imansiz degil mi, alinmamistir sjdjs ha saka bir yana bu kisi imanli biri de olabilirdi ama ben adamin actigi konuda yanlis bir uslup goremedim. Hatta forumsal ahalisi icin hayli yumusak bir uslup, incitici bile sayilmaz. Farkli bi bakis acisiyla yaklasmis ve bunu dile getirip, dogru yola don demis kendince. Burada imanli, imansiz kisilere cok daha agir elestirilerde bulunanlar ve alay edenler var ayni cengaverligi onlara karsi da gostermeni bekliyorum senden. :cici:
Ha simdi super zekalarini kullanip adami savunuyorsun diyenler olacak ama benim savundugum adam degil, cunku neden savunayim :aeg: uzerine gidilme derecesi sacma geldi o kadar. Sacmalama arkadasim nerden cikardin bunu diyip kestirip atilacak bir mevzu dallanip budaklanmis, alay malzemesi haline gelmis. Takildigim nokta bu.

Ashriel erkek ismi ama yüce Allah şahidimdir ki sen erkek deyilsin.
Neden erkek nicki kullanıp ahlakımızı bozuyorsun? Sana özenen halk kesimi doğacak kızlarına Haydar ismi verse bunun vebaliyle nasıl yaşayacaksın?????

bsg sjxsk

Hic tanimiyorsun beni. :)

ben adamin actigi konuda yanlis bir uslup goremedim.

Adam tanımadığı birini dinsiz imansız ilan eden konu başlığı açıp show yapmış
ve senin takdirini kazanmış.
Seni sahiden tanıyamamışım

Geri