@Yabani nin avatarı

Konu sahibi son olarak 2874 gün önce görüldü
Arkadaş herkes özgür iyi güzel bunu anlarım. Ama bir klasik vardır bilirsiniz." Bir insanın özgürlüğü bir başka özgürlüğe girene kadardır."

Şimdi burada Yabani ile ilgili olan konu şu.

İstediğini herkes yapmakta özgür eyvallah. Lakin söz konusu inan ve değer yargıları olunca saygı duyulmalı.

Hz. Meryem'in kucağında Hz. isa portresi var. Arkalarında bir uzaylı Hz. Meryem'in omzuna elini atmış sırıtıyor. Bir mutlu aile pozu. Bu aşikar. Bu portre'de betimlenen şu;

Hz. Meryem bir maymun(Haşa), Allah'ın ol demesiyle ol'an Hz. isa'nın babası bir uzaylı.
Allah(Haşa sümme haşa) Bir uzaylı. Allah bir maymunla ilişkiye giriyor(Haşa sümme haşa).
Onlarda başka bir tür doğuyor....
Böyle gider bu çıkan manaların devamı.

Allah aşkına bu avatarı çok aradımı bu arkadaş. Yada Hiç kimse rahatsız olmadı mı bundan uyarmadı mı? Kimse düşünmedi mi? Elhamdülillah müslüman bir toplumuz. Sadece Bizede değil Hristiyanlara rahatsızlık verecek irite edecek bir portre. Bildiğin Şeytan işi.

Lütfen Arkadaşım Avatarını değiştir. Büyük Bir yanlıştasın. Ayrıca tövbe etmenide tasiye ederim.

Etashz

Senin nickin daha din dışı bence

E Elhamdüllillah
T Tanrıtanımam
A Allahsızım
S Siyonistim
H Hristiyanım
Z Zizene

Lütfen Arkadaşım Nickini değiştir. Büyük Bir yanlıştasın. Ayrıca tövbe etmenide tasiye ederim.

Yanlış mı biliyorum bu Hz. meryem portresi değilmi.

yazmışsın ..

Allah aşkına bu kkonumu çok aradımı bu arkadaş. Yada Hiç kimse rahatsız olmadı mı bundan uyarmadı mı? Kimse düşünmedi mi? Elhamdülillah müslüman bir toplumuz. Sadece Bizede değil Hristiyanlara rahatsızlık verecek irite edecek bir konum. Bildiğin Şeytan işi.
Sen nerden geldiğini bilmiyo musun
Allahtan geldik Allahtan
Utannn

Etashz

Senin nickin daha din dışı bence

E Elhamdüllillah
T Tanrıtanımam
A Allahsızım
S Siyonistim
H Hristiyanım
Z Zizene

Lütfen Arkadaşım Nickini değiştir. Büyük Bir yanlıştasın. Ayrıca tövbe etmenide tasiye ederim.
Benim eşim ve kızım isim Baş harfleri Dostum Açıklık Getirmiş olayım.

Benim eşim ve kızım isim Baş harfleri Dostum Açıklık Getirmiş olayım.

o senin görüşün ..
ben böyle gördüm, rahatsız oldum
kutsal değerlerime saldırmya hakkın yok
tabi ki özgürsün istediğin nicki kullan ama
benim kutsalıma hakaret edemezsin

tövbe et
o nicki değiştir

Anlam çıkarmak istedikten sonra her türlü anlam çıkabilir. Belki dediğiniz gibidir belki değil.

yazmışsın ..

Allah aşkına bu kkonumu çok aradımı bu arkadaş. Yada Hiç kimse rahatsız olmadı mı bundan uyarmadı mı? Kimse düşünmedi mi? Elhamdülillah müslüman bir toplumuz. Sadece Bizede değil Hristiyanlara rahatsızlık verecek irite edecek bir konum. Bildiğin Şeytan işi.
Sen nerden geldiğini bilmiyo musun
Allahtan geldik Allahtan
Utannn

Saldırganlaşman yersiz. Yabaniyi tanımam etmem Şahsına münhasır bir saldırı amacında da değilim. Senin güdümün Bana saldırmaksa hiç tavsiye etmem, çünkü ben senin bana yaptığını sana yapmam tat almazsın, sıkılırsın. O resim beni gerçekten çok sarstı ve arkadaş beni aydınlatır veya aydınlatmaz çözülür veya çözülmez. Sen bence bu amacından vazgeç.

Saldırganlaşman yersiz. Yabaniyi tanımam etmem Şahsına münhasır bir saldırı amacında da değilim. Senin güdümün Bana saldırmaksa hiç tavsiye etmem, çünkü ben senin bana yaptığını sana yapmam tat almazsın, sıkılırsın. O resim beni gerçekten çok sarstı ve arkadaş beni aydınlatır veya aydınlatmaz çözülür veya çözülmez. Sen bence bu amacından vazgeç.

bende seni tanımam etmem
senin nickin ve nerden bölümüne yazdığın Unuttum
benim dini değerlerimi aşağıladı
beni sarstı
benim değerlerime saldıramazsın
buna hakkın yok

sen o avatar ve o nerden bölümünü değiştir
burası özgür bir ülke ama istediğin nicki seçemezsin
benim değerlerime dokunmaya hakkın yok
benim değerlerim çok narin çünkü ..

o senin görüşün ..
ben böyle gördüm, rahatsız oldum
kutsal değerlerime saldırmya hakkın yok
tabi ki özgürsün istediğin nicki kullan ama
benim kutsalıma hakaret edemezsin

tövbe et
o nicki değiştir

Saldırıcak yer arıyorsun bulamadın nick'e taktın ne diyim. FortRight kaç yaşındasın.

Ya hani troll bizdik?
Ne oluyor burda akksks

Çok cahil kalmışsın arkadaş Arabistan’da olsaydık senin şu saçma düşüncen yüzünden kellem giderdi resme nasıl baktığını bağlı uzaylılar maymunla çiftleşmiş insanoğlu türemiş o niyetle çizilmiş

Saldırıcak yer arıyorsun bulamadın nick'e taktın ne diyim. FortRight kaç yaşındasın.

Arkadaşım sen kaç yaşındasın ??
Sen Yabani ye özel mesaj yoluyla
arkadaşım bak o avatarınla ilgili böyle birdüşüncem var
dedin mi ?

Sen saldıracak yer aramıyordun da bu konuda napıyorsun ?
Sanane Yabani nin avatarından ???
Her konuyu çözdün her zorlukla başettin
İslamın yada inançların hakettiği saygıyı görmesi için herşeyi yaptında
geriye Yabani nin avatarı mı kaldı ???

dedin mi ?

Çok haklısın FortRight özelden yazıp rahatsızlığını anlatsaydı.

bende seni tanımam etmem
senin nickin ve nerden bölümüne yazdığın Unuttum
benim dini değerlerimi aşağıladı
beni sarstı
benim değerlerime saldıramazsın
buna hakkın yok

sen o avatar ve o nerden bölümünü değiştir
burası özgür bir ülke ama istediğin nicki seçemezsin
benim değerlerime dokunmaya hakkın yok
benim değerlerim çok narin çünkü ..

Uzuuun uzadıya bir tez yazardım o portre ve nesnelliği asıl çiziliş biçimi ve dezenformasyon ile iletilen mesajı. Ardından bu nesnel unsurla benim nickim ve nerden kısmına yazdığım cevabın aralarındaki uçurumsal bağlamsızlığı ve senin çıkardığın (amacın sadece saldırmak -ki bu gereksiz. Çünkü ben saldırmam. Saldıranada saldırmam.) tutarsız bağlamı. Yani anlayacağın. Sen bence kalk bir iki bardak su iç tansiyonunu düşür biraz ondan sonra yazmaya devam et. Çünkü tam anlayamadan neyi kastettiğimi ilk gördüğüne sinir yapmışsın ve söylediklerime umarsızca hücum etmeye devam ediyorsun.

Kendinide başkalarınıda üzüyorsun. Bu amacından vazgeç bence.

dedin mi ?

Bak işte tüm konuyu çözen kilit bir ifade.

"Sen Yabani ye özel mesaj yoluyla
dedin mi ?"

Her insan gibi benimde hatalarım vardır. Bunu ilk baştan biri yada sen söylemiş olsaydın. Hatamı farkeder konuyu kapatır. Herkesten özür diler. Gider özelden dediğin gibi bir ifadeyle anlamaya çalışırdım.

Beni bu düşünceye sevketmesinin sebebi o resmin orjinalini bulup neden böyle bir düşünceye girdiğimi göstermek isterim.

Geri