Whatsapp'ta son görülmeyi kapatmak

Konu sahibi son olarak 185 gün önce görüldü
Demişim hala da diyorum :d ya kız erkek fark etmez kaşar diyenler olmuş ljfşkds beyninizi nerede bırakıyorsunuz arkadaslar :d

arada bak diyorlar

alışamadım

Kafa dinlemek icin ideal oluyor sürekli yazan bir kiz var ise hele aman a aman aman ..
anlayan anlar :p öyle iste..

Kapatasım gizleyesim var aslında ama olmaz işte :T:

Bu tarz şeyleri umursamadığımdan açıktır kimsenin son görülmesine de bakmıyorum :p
Ama kapatasım geldi şimdi :D

O özellik ciktigindan beri kapali. Neden peki? Baslikta da gördüğümüz gibi bunu cok ciddiye alip, saplanti boyutuna getiren insanlar mevcut. Banane ya da sizene insanlarin son görülme tarihinden yahu. Azcik rahat birakin şu çok sevdiginiz(!) insanlari da size yazarken ay tüh cevrimici olduğumu gördü, yazmasam ayip olacak simdi psikolojisiyle degil de sizi gercekten umursadigi icin yazsin.

gecenin 12 sinde neden online olduğunu soran bir kız arkadaşınız varsa velhasıl kelam delirirsiniz , eniştem yarın gelirken matkabı unutma demişti gelde izah et

Whatsapp kullanmıyorum derdi de yok. Ne aşklar, ocaklar söndürdü o. :p

Benim ki de kapalı, bunu farklı boyutta düşünen ve takıntı haline getiren insanlara şaşırmıyorum değil.

Cok zahmetli bir işlev. Bunu uygulayana kadar hesap vermemeyi tercih ederim.

Yazsam sıkılacağım yazmasam ayıp olacak kategorisindeki insanlara karşı en kesim çözüm. Yanında promosyon olarak mavi tik i de kapatırım.

Açık vallahi. Böyle cool olacağım diye yazmamazlık yapmıyorum. Bir mesajı gördüğüm an cevaplarım. Sıkıntım yok bu açıdan.

Geri