Whatsapp'ta son görülmeyi kapatmak

Konu sahibi son olarak 185 gün önce görüldü
Burdaki yorumlardan sonra son görülme kesinlikle kapatılmıcak.
Kararı verdim

Benimki de genelde kapalıdır. "Vay efendim online olmuşsun da cevap vermemişsin" durumundan yırtmak için kullanıyorum bunu, açık ve net. :') Çünkü insan online olsa bile cevap veremiyor bazen veresi gelmiyor falan. Sıkıntılı durum yani. Kapatmak en iyisi.

Burada yazılanlar gibi ,ne nane yiyorum ne de baska birsey yapıyorum.
Cok basit; canım öyle istiyor, cok normal.

Keyfim ve benim ortak kararımız :p

Yorumlara iyi güldüm ne nane yedirtmişler be. Ne iş çevirtmişler. Evlenilmez onlarla demiş bi arkadaşta :D Son görülme saatinden yapılan primleri kes asdhaha :D En güzel cvp porsugun ki olmuş iş cevirip nane yemek isteyen zaten yer yahu :p
Benimde kapalıdır. Nedeni yok mesela öyle olmasını istediğim için öyle :)

Yakinda bende kapatcam. Niye bana cevap vermiyorsun, huuu beni takmiyorsun vs vs maruz kalan insandir. Napalim yani dk basi tel elimizde mi gezelim isimiz gucumuz var kardesim.

Ne kullaniyorum ne nane yiyorum ne de nane yiyeni görüyorum. Kafam rahat ohh miss :T:

Kapalıydı bi ara, sonra açayım dedim şuan açık.
Ama belli olmaz belki yine kapatırım.
Değişiklik olmalı arada bi .p

kapatmistim dun actim yine kapaticam :D 220 mesajdan sonra haliyle kapatmak zorunda kaldim giriyosun niye yazmiyosun diyemesinler :D bide mavi tıkı kaldirmisim harika oldu :D:

Benim bu biri devamli bişey yazıyor cevap vermek istemediğim an lar oluyor 2 gün sonra yazıyorum .
Çok ta iyi yapıyorum :p

İyi yapıyor 0 sıkıntı :D

Bazen kapatıyorum bazen acıyorum kafama göre şuan kapalı

Geri