Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benimki de genelde kapalıdır. "Vay efendim online olmuşsun da cevap vermemişsin" durumundan yırtmak için kullanıyorum bunu, açık ve net. :') Çünkü insan online olsa bile cevap veremiyor bazen veresi gelmiyor falan. Sıkıntılı durum yani. Kapatmak en iyisi.
Yorumlara iyi güldüm ne nane yedirtmişler be. Ne iş çevirtmişler. Evlenilmez onlarla demiş bi arkadaşta Son görülme saatinden yapılan primleri kes asdhaha En güzel cvp porsugun ki olmuş iş cevirip nane yemek isteyen zaten yer yahu :p
Benimde kapalıdır. Nedeni yok mesela öyle olmasını istediğim için öyle
Yakinda bende kapatcam. Niye bana cevap vermiyorsun, huuu beni takmiyorsun vs vs maruz kalan insandir. Napalim yani dk basi tel elimizde mi gezelim isimiz gucumuz var kardesim.
kapatmistim dun actim yine kapaticam 220 mesajdan sonra haliyle kapatmak zorunda kaldim giriyosun niye yazmiyosun diyemesinler bide mavi tıkı kaldirmisim harika oldu :