Whatsapp'ta son görülmeyi kapatmak

Konu sahibi son olarak 185 gün önce görüldü
Kimsenin son görülmesine bakmayınca onların da bakmasına gerek yok diye düşünüp yaptım. Gerekte yok yanı.

Neden kapattığını sormanı beklediği için kapatan modelleri de mevcut :honk:

Facebook gibi whatsapp'tan da sorguya çekilince kapattım son görülmeyi, oh ne rahat. Fazla didiklenmeye tahammülü olmayan kişidir.

Evet şuan kapalı.
Mesaja tıklamadan sadece üstten bakıp merakımı gideriyorum, sonra saatler sonra cevaplar verebiliyorum .p

Son gorulme
Cevrimici oldugum an
Mavi tik
Hepsi kapali pesimde cok kisi varda gizleniyom havasi vermek icin ne yilanim ben ya:F

Bende kapatsam mı diye düşünmeye sebep olan konu:p

Acigiz acik :T:

Whatsapp ta dahil sosyal medya kullanmıyorum kafam çok rahat.

benimdir .p
okundu bilgisini de kapattım; karşı taraf mesajımı okuyup cevap vermediğinde kendimi kötü hissetmiyim diye .p

Rahat biri için bu tarz kıytirik şeyler pek önem arzetmez ve söylenenlere de pek kulak asmaz. Bunlarla uğraşan takıntılı, kasıntı biri olabileceği gibi gizliden iş çevirme olasılığı da yüksek.

Millet kız için kapatır ben müşteriler için kapatacam .p

bunu yapan bi arkadaşım "neden hiç konuşamıyoruz eskisi gibi" dedi geçen gün. ben de son görülmesi kapalı olduğu için olur olmaz rahatsız etmek istemediğimi söyledim. o da "salak mısın ne zaman istiyosan yaz ne rahatsızlığı" dedi. dün yazdım cevap vermedi daha. lskjskldfjs şerefsizlik ya bu. hiç kapatmadım, asla da kapatmayacağım :d

Sülalemiz raad pnp duruşu

2df43d373ab573f58972a4bf8dc95538.jpg

Takilmam kapatmissa kapatmistir.
Suan whatsapp kullanmadigim icin cokta rahatim. Onu kapatmakla bir halt karıştırilmiyor.d

LG-D693TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rahatsiz olmak istemiyordur heralde
gereksiz birsey

Sevimsiz geliyor bana gizlilik benim işim değil.

Geri