Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
burası kasıyor msn'e mi geçsek?Taş tabletleri getirinnnn..yillarca geriye atiliyoruz..
Gaffayi yicem
Hiç ya değil mi sezencim... Ananızın karnında telefon mu vardı...Sanki susuz kaldiniz. Alti ustu whatsapp.
Tabi yaaa. Bilmez bunlar kuzum bilmezHiç ya değil mi sezencim... Ananızın karnında telefon mu vardı...
Kullanmiyorum cinim.burası kasıyor msn'e mi geçsek?
biraz önce şöyle bir şey yaşandı:Vay bee…. Küreselciler bu sefer gerçekten düğmeye basmış olabilir. İnş sıra Biontech çiplerini aktif etmeye gelmemiştir…..
Yalnız son birkaç hafta enteresan şeylere sahne oldu ki bu çöküş de epey major bir probleme benziyor. Çin’deki enerji krizi küresel çapta sorun doğurabilir deniyordu. Bu iki olay arasında bir bağ var mı bilmiyorum ama bu kış daha da enteresan şeylerle yüzleşmemiz olası gibi duruyor.

Komplo teorileri havada uçuyor. Meydanı boş bulmuşken ben de sallayayım dedim. lolGlu dunyayi batirdi bizide gömdu..,((
Vay bee…. Küreselciler bu sefer gerçekten düğmeye basmış olabilir. İnş sıra Biontech çiplerini aktif etmeye gelmemiştir…..
Yalnız son birkaç hafta enteresan şeylere sahne oldu ki bu çöküş de epey major bir probleme benziyor. Çin’deki enerji krizi küresel çapta sorun doğurabilir deniyordu. Bu iki olay arasında bir bağ var mı bilmiyorum ama bu kış daha da enteresan şeylerle yüzleşmemiz olası gibi duruyor.
Azerbeycan mı ne alaka onlar hayatta yapmazlar. İftira atmayın azerbeycana (!)