Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Azerbeycan mı ne alaka onlar hayatta yapmazlar. İftira atmayın azerbeycana (!)
www.ircforumlari.com.tr
Güzel kardeşim orda ben ünlemi boşuna mı koydum. Dünyada rüşvet ve çalma olayı ilk bizde çıkmış diyebilirim. O derece kötüler. Polislerimiz 100 kilo. Niyesini bilin bakalım![]()
Pandora Belgeleri: ICIJ, dünya liderleri ve ünlülerin mali sırlarını ifşa etti
Uluslararası Araştırmacı Gazeteciler Konsorsiyumu (ICIJ) 12 milyona yakın dosyadaki verilere dayanarak dünya liderlerine, siyasetçilere ve ünlülere ait gizli finansal bilgileri kamuoyuyla paylaştı. Pandora Papers (Pandora Belgeleri) adı verilen dosyada, aralarında Ürdün Kralı II. Abdullah...www.ircforumlari.com.tr
Aliyev'in Londra'da 11 yaşındaki oğlu için 33 milyon sterline bir daire aldığı bilgisi yer alıyor. Ayrıca Aliyev ailesi ve yakınlarının 400 milyon dolarlık emlak anlaşmalarıyla bağlantıları olduğu bildiriliyor.
Aman efendim nediyorsunuz sizKomplo teorileri havada uçuyor. Meydanı boş bulmuşken ben de sallayayım dedim. lol
İşin şakası bir yana Çin’de yaşan enerji krizi 100 milyon kişiyi etkileyecek boyuta ulaşmış vaziyette. Çin’de yaşanacak ufak bir sarsıntı dünyanın geri kalanında kelebek etkisiyle tsunami etkisi yaratır.

İnanma yok. Öyle bişey Sjsjsjsj