WhatsApp, Facebook ve Instagram Çöktü: WhatsApp ve Bakan Yardımcısı'ndan Açıklama Geldi

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sosyal Ağlar
Konu sahibi son olarak 1223 gün önce görüldü
.dddd
Türk caliyo türkmen oynuyo.

Azerbeycan mı ne alaka onlar hayatta yapmazlar. İftira atmayın azerbeycana (!)

Aliyev'in Londra'da 11 yaşındaki oğlu için 33 milyon sterline bir daire aldığı bilgisi yer alıyor. Ayrıca Aliyev ailesi ve yakınlarının 400 milyon dolarlık emlak anlaşmalarıyla bağlantıları olduğu bildiriliyor.

Aliyev'in Londra'da 11 yaşındaki oğlu için 33 milyon sterline bir daire aldığı bilgisi yer alıyor. Ayrıca Aliyev ailesi ve yakınlarının 400 milyon dolarlık emlak anlaşmalarıyla bağlantıları olduğu bildiriliyor.
Güzel kardeşim orda ben ünlemi boşuna mı koydum. Dünyada rüşvet ve çalma olayı ilk bizde çıkmış diyebilirim. O derece kötüler. Polislerimiz 100 kilo. Niyesini bilin bakalım :emoji_speak_no_evil: Devlet açlıktan ölsen ekmeğini alır elinden sana sahip çıkmaz. Orda koyduğum ünlemin anlamı ironidir demektir. (!) bu ironi işaresi ! Bu ciddi konuşmadır :)

Komplo teorileri havada uçuyor. Meydanı boş bulmuşken ben de sallayayım dedim. lol

İşin şakası bir yana Çin’de yaşan enerji krizi 100 milyon kişiyi etkileyecek boyuta ulaşmış vaziyette. Çin’de yaşanacak ufak bir sarsıntı dünyanın geri kalanında kelebek etkisiyle tsunami etkisi yaratır.
Aman efendim nediyorsunuz siz

1633379575745.png

Bana hiç bir mesaj gelmeyince unutuldum sandım. Sonra SMS diye bir şey vardı bir zamanlar, onu hatırladım. Ve, tabii ki de ilk benim hattım onarıldı. Sahah çalışıyordu:)

Hmm
Ne güzel

ulan majik, çok entelektüel bir şaka yapmış, kaynamış arada... üzüldüm, en az 3 like atılmalıydı jdksljdkla ben sad bıraktım çünkü kıymeti bilinmedi

TESLA'NIN HAKKI YENDİ

Wp çöktüğünde kime sms attıysan o'na aitsin .!

Yazmasam olmazdı ama yaa

Geri