WhatsApp, Facebook ve Instagram Çöktü: WhatsApp ve Bakan Yardımcısı'ndan Açıklama Geldi

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sosyal Ağlar
Konu sahibi son olarak 1223 gün önce görüldü
Ee benim işim WP ve Facebookla. Nasıl çalışacağım yarın.

Vay bee…. Küreselciler bu sefer gerçekten düğmeye basmış olabilir. İnş sıra Biontech çiplerini aktif etmeye gelmemiştir…..

Yalnız son birkaç hafta enteresan şeylere sahne oldu ki bu çöküş de epey major bir probleme benziyor. Çin’deki enerji krizi küresel çapta sorun doğurabilir deniyordu. Bu iki olay arasında bir bağ var mı bilmiyorum ama bu kış daha da enteresan şeylerle yüzleşmemiz olası gibi duruyor.

Vay bee…. Küreselciler bu sefer gerçekten düğmeye basmış olabilir. İnş sıra Biontech çiplerini aktif etmeye gelmemiştir…..

Yalnız son birkaç hafta enteresan şeylere sahne oldu ki bu çöküş de epey major bir probleme benziyor. Çin’deki enerji krizi küresel çapta sorun doğurabilir deniyordu. Bu iki olay arasında bir bağ var mı bilmiyorum ama bu kış daha da enteresan şeylerle yüzleşmemiz olası gibi duruyor.
biraz önce şöyle bir şey yaşandı:

7982FC56-A128-493C-852A-64E7459AFF54.jpeg

Acaba şu Pandora belgeleri ile alakalı olabilir mi çökmenin nedeni?

E869D71C-25FE-41CD-8897-C80E672AE33A.jpeg

Glu dunyayi batirdi bizide gömdu..,((
Komplo teorileri havada uçuyor. Meydanı boş bulmuşken ben de sallayayım dedim. lol

İşin şakası bir yana Çin’de yaşan enerji krizi 100 milyon kişiyi etkileyecek boyuta ulaşmış vaziyette. Çin’de yaşanacak ufak bir sarsıntı dünyanın geri kalanında kelebek etkisiyle tsunami etkisi yaratır.

Geri