WhatsApp emoji acil yardım.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
En doğru açıklamayı ben yapmışım, kabul edin.

En çok da ne koydu biliyor musun @Sux
@Stockholm Sendromu ne yapmış gördün dimi. Resimli resimli anlatmış çöp kutusu nerede diye.
Ok falan da çizmiş.

Tıpkı bir mala anlatır gibi. ...

Bunca yıldır burada emek veriyorum. Böyle aşağılanmayi hakedecek ne yaptım la ben:(
aşk olsun hocam est........

bu saatten sonra climax hocama muayene olmaya gitsek 'ben böyle anladım'' diye olur olmadık ilaçları dayar delirtir bizi, hakkı da.

Neden anlamak istemiyorsun.
Bir resim atmışsın. Bunu silmek istiyorum (elbette karşı taraftan silinmez)
Bunu neden yapmak istediğim konusunda spekülatif şeyler dönmüş. Yok uygunsuz resimler varmış yok adult içerik var diye.

Yahu öyle olsa görüşmeyi komple silerim. Yahut sohbeti temizlerim. Bunları yapamayacak kadar dede miyim ben.

Birden çok kontrol etmem gereken tıbbi tahlil rapor oluyor. Bunları bana danışiyor diğer doktor arkadaslar. Evet.. danisilan bir insanım.

Ben de cevaplayip çözdüklerim ekranda durmasın kafam karışmasın diye (çünkü istediğim sorudan başlama luksum var) işi bitenleri silmek için gönderiye basılı tutuyorum. O esnada o gereksiz emoji tablası karsima çıkıyor ve benim hareket alanimi daraltip ayağıma takiliyor.

Daha da anlamadiysan randevu al. MR çektir.

Da hale en iyi açıklama bende diyo ya :)

tamam benim açıklamam doğruymuş işte...
edit: sdkjdkjkj

bana ne kızıyorsun @climax :d ben mi dedim yok neden silmek istiyor, yok neyi silmek istiyor, yok yaşlı mı bu... bunları ben söylemedim, üzdün beni şu an. uzun uzun da açıklamış... sizin yüzünüzden bana upuzun açıklama yapılmış çocuklar, bütün goygoyu siz yapmışsınız. vallahi ortanca şansı buna denir, bütün kabak abimin başına patlardı, abimi daha iyi anlıyorum şu an... burdan abime sesleniyom, ay lav yu.
MR istiyorsan, çektiririz, doktor olan sensin... onun da kralını yaparız.

Neden anlamak istemiyorsun.
Bir resim atmışsın. Bunu silmek istiyorum (elbette karşı taraftan silinmez)
Bunu neden yapmak istediğim konusunda spekülatif şeyler dönmüş. Yok uygunsuz resimler varmış yok adult içerik var diye.

Yahu öyle olsa görüşmeyi komple silerim. Yahut sohbeti temizlerim. Bunları yapamayacak kadar dede miyim ben.

Birden çok kontrol etmem gereken tıbbi tahlil rapor oluyor. Bunları bana danışiyor diğer doktor arkadaslar. Evet.. danisilan bir insanım.

Ben de cevaplayip çözdüklerim ekranda durmasın kafam karışmasın diye (çünkü istediğim sorudan başlama luksum var) işi bitenleri silmek için gönderiye basılı tutuyorum. O esnada o gereksiz emoji tablası karsima çıkıyor ve benim hareket alanimi daraltip ayağıma takiliyor.

Daha da anlamadiysan randevu al. MR çektir.
Hocam cahille cahil oluyorsun ya. Sincanliya laf anlatmaya çalışıyorsun. Adult konuşmaları kaldırabilecek yaşta olan adam, o yazışmaları mi telefondan kaldıramayacak allasen.

bağcılar nezih bir yer dediğin günleri unutmadık forumca... GİT BURDAN @Hatem

kafamı şişirdiniz, hepinisden iyrendiğim bir gün daha...

Bir kadına saçma sapan konuşmayın eğleniyoruz şurada :X

bana ne kızıyorsun @climax :d ben mi dedim yok neden silmek istiyor, yok neyi silmek istiyor, yok yaşlı mı bu... bunları ben söylemedim, üzdün beni şu an. uzun uzun da açıklamış... sizin yüzünüzden bana upuzun açıklama yapılmış çocuklar, bütün goygoyu siz yapmışsınız. vallahi ortanca şansı buna denir, bütün kabak abimin başına patlardı, abimi daha iyi anlıyorum şu an... burdan abime sesleniyom, ay lav yu.
MR istiyorsan, çektiririz, doktor olan sensin... onun da kralını yaparız.
Biz de hep tam burnundan soluduğu zaman gelip yazıyoruz... bundan sonra konu actığında ilk biz yazalım.. sonradan yazanlara bağırsın.. MR cektir diyor bir de.skjn Bu kadar olmaz ya...

climax de hatem de beni sever, ben de onları seviyorum zaten. hatemle ben biraz ofansif şakalaşıyoruz, problem yok, o climax'i bağırttıran da blackheart bence, nerede o... herşeyin sorumlusu be

Geri