WhatsApp emoji acil yardım.

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Karşı tarafın gönderdiği dosyaya mesaja ne biliyim resme basılı tutunca emoji çıkmaya başladı. Bunu engelletin bana lütfen

Böyle başkık mı olur?
Kadınlar gelsin diye yazsana.
biz ne anlarız emoji den. Kadın işi o.

Ne yararsız forum lan burası. Hadi ama

Yani doğru anladı isem karşıdan gelen her ne halt ise üzerine basınca emoji çıkıyor dedin bende denedim evet çıkıyor yani emoji göndermek istemiyor isen yazma yeri varya mesaj gönderdiğin yer oraya basınca gidiyor emojiler ama bu var olan bir özellik iptal edemezsin gelen dosyalara tepki vermek için sana güzellik yapmışlar ama sen işte hocam : D

üstüne basılı tutunca, ekranın en üstünde çöp kutusu simgesi çıkıyor ya abi, oradan sileceksin

Ultrason aletini kullanabiliyo musun hocam?
Teknoloji ile aran pek iyi degil.

Yaşlı işte, teknoloji ile arası iyi değil; mazur görün.
Emoji bıraktıysan emojinin üstüne tıkla ve "Kaldırmak için dokunun." yazsına tıkla. Tabii konu sen olunca wp sana özel bir mesajla "Emojiyi kaldırmak için dokunun" yazmış olabilir.
Engellemenin yolu yok diye biliyorum o bakımdan geri almayı açıkladım.

mesajı silmek istiyor galiba, emoji bırakmamış. YİNE GAFAMIZI KARIŞTIRDIN CLIMAX...

benim de canımı sıkıyor bu saçma özellik. kapatmaya yarayan bir ayar bulamadım ben ama..

Mesajı silmek istiyorsa gizli işler çevirdiğine işarettir. Hoca her zamanki gibi.

Bence onu demek istemiyor, karşı traf sizin yazdığınız mesaja, mesajın üstüne minik emoji ifadesi bırakabiliyor, bunu engellemek istiyor

Silecekseniz niye yazıyosunuzzzzz xd sxnjxd o özelliği geçen bende farkettim ne gerek vardı

Bence onu demek istemiyor, karşı traf sizin yazdığınız mesaja, mesajın üstüne minik emoji ifadesi bırakabiliyor, bunu engellemek istiyor
hayır, silmem gerekiyor demiş. önceden direkt sil kısımları vs önüne çıkıyordu. şimdi kalpler, böcekler çıkınca paniklemiş..... artık ne mesajı geldiyse........

Geri