WhatsApp emoji acil yardım.

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
mesaja hangi emojiyle tepki verdiyseniz tekrar uzun basıp tıkladığınız emojiye basın hiç tepki vermemiş gibi ak pak yola devam edin… yeni hizmete sunulduğundan şu an bu özelliği direkt engelleme yok herhalde. olursa ilk size yazcam hocam, ilk size.

En çok da ne koydu biliyor musun @Sux
@Stockholm Sendromu ne yapmış gördün dimi. Resimli resimli anlatmış çöp kutusu nerede diye.
Ok falan da çizmiş.

Tıpkı bir mala anlatır gibi. ...

Bunca yıldır burada emek veriyorum. Böyle aşağılanmayi hakedecek ne yaptım la ben:(

cidden hiçbiriniz nasıl anlamadınız ya? hocam senin dediğin whatsapp'ın yeni bir özelliği. emojiyle tepki vermeden bahsediyor adam işte. herkeste var ve güncelleme yapınca otomatik geliyor. kaldırmak mümkün değil maalesef.

Millet falcı gibi " şunu demek istedi, yok bunu demek istedi, yok aslında böyle demek istedi, hayır buldum! kesinlikle bunu demek istedi!" diye diye kendi paraladı burada hocam. Bu insanlar senin için daha n'apsın?

En çok da ne koydu biliyor musun @Sux
@Stockholm Sendromu ne yapmış gördün dimi. Resimli resimli anlatmış çöp kutusu nerede diye.
Ok falan da çizmiş.

Tıpkı bir mala anlatır gibi. ...

Bunca yıldır burada emek veriyorum. Böyle aşağılanmayi hakedecek ne yaptım la ben:(
gördüm, kalpten kederlendim.

android de var mı bilmiyorum fakat ios da

Mesajlar uygulamasını açıyorsun
Sağ üstte, profil fotoğrafına , mesaj ayarları , gelişmiş
iphone tepkilerini emoji olarak gösteri devre dışı bırak hacı

ama silmek istiyorum demiş, ifadeyi kaldırmak istiyorum dememiş ki... ifadeyi silmek istiyorum dese yine anlardık ama o tutmuş sadece silmek fiilini kullanmış...

birbirimize geri zekalı muamelesi yaptık diye bu konudan ban çıkarsa ve juju kaçırırsa kalbim kırılır...

Hiç WhatsApp kullanmasanız mı hocam yoksa Sjsjssj

silmek istiyorum dememiş ki, karşı tarafın gönderdiği mesajların üzerinde emoji çıkıyor bunu engellemek istiyorum demiş....

Vay anam vay. Hiç mi watsap kullanmadın diyen... Bunu yapamadin çocuğu nasıl yaptın diyen...

Son düzenleme:
Geri