Stockholm Sendromu
Elmas Üye
wanda naranın memeleri orijinal mi>>enterMemeleri orijinal mi acaba
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
wanda naranın memeleri orijinal mi>>enterMemeleri orijinal mi acaba
Icinden dokunmak geldi degil mi?Memeleri orijinal mi acaba
Dokunasım gelmedi de ablanın memesiz fotisi yok. Yanlıslıkla ağzımıza giriyor kksksIcinden dokunmak geldi degil mi?
Olsun,her insan biraz bi dir.d
Vay be, neler dönmüş ya…Güzellik göreceli bir kavram lakin,insan düşünmeden de edemiyor hadi Maxi Lopez'in gözü kördü abe ırz düşmani Icardı sende mi kör oldun,İtalya da sanki başka hatun yoktu buna tutuldun.
Bu ara da 3 ve 4. resimlerde sanki oynama var,kadın o kadar da çirkin değil. : )
Vay be, neler dönmüş ya…
Vay be, neler dönmüş ya…
Bu konuyla alakası ne tatlım sırplara has bir seymis. Djeko ve tadic verdi cevabını zaten ayrıca tek yapan da tadic değil. Tüh ya buradan da ekmek çıkmadı size sklsj
sizin sorununuz bu isteBu konuyla alakası ne tatlım sırplara has bir seymis. Djeko ve tadic verdi cevabını zaten ayrıca tek yapan da tadic değil. Tüh ya buradan da ekmek çıkmadı size sklsj
Kaldı ki camia olarak adamın yaptığı yanlısı savunup ondan tatmin olmanızdı yaptığım. İca yanlıstır doğrudur yapmış geçmiş sizin bundan haz duymanızı eleştirdim. Kamkinle sevdiğini aynı yatakta basarsın da o zaman da ırz düşmani yeaaa diye normalleştirirsin durumu skljs
Once kendi bunyendekileri elestir samimiyetiniz anlasilsin .psizin sorununuz bu iste
sen cok samimisinOnce kendi bunyendekileri elestir samimiyetiniz anlasilsin .p
Ben bu işaret konusunda kimseyi eleştirmedim. Sen alakasız konuda gündeme getirdin. Skljssen cok samimisin
Dzeko nerede ne demis goruntusu ses kaydi var mi?Ben bu işaret konusunda kimseyi eleştirmedim. Sen alakasız konuda gündeme getirdin. Skljs
Kimin anasına sövmüşüm? Beni baskalarıyla karıştırmazsan sevinirim.Ya bu angie nasıl bir hırs küpü ya shhdjdjdjd tam bağcılarspora bağlıyor arada hahahha
Milletin anasına söver, icardi seviyoruz diyr demediğini bırakmaz, yine söver falan hahahahah mütemadiyen sövüyor, futbolla verecek cevabı kalmayınca da bel altı vuruyor hahaha
Angry bird .d
Shahhsh e yazıyorsun bana şinanay şinanay galatasaray diye ahahhaKimin anasına sövmüşüm? Beni baskalarıyla karıştırmazsan sevinirim.