Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senin şu 5 sene önceki halini paylaşsan zamanı gelmedi mi ?sonuca bakalım, şimdi güzel mi güzel. hadi yallah.
benim hayranlarım, bana yetiyor da artıyo yabani. mersi.......Senin şu 5 sene önceki halini paylaşsan zamanı gelmedi mi ?
Bir hayranın daha olsa fenamı D:benim hayranlarım, bana yetiyor da artıyo yabani. mersi.......
oğraşamam aşko......Bir hayranın daha olsa fenamı D:
Adam çapkın ama Wanda da adamın aklını alıyor. Toksik ilişkinin vücut bulmuş hali aslında. Çok tutkulu aşıklar. Arada kaçamak yapıp dönüyorlar skljsIcardi nin baska kadinlara yönelimini simdi daha iyi anliyor insan.
Cibanin basi icardi.ddAdam çapkın ama Wanda da adamın aklını alıyor. Toksik ilişkinin vücut bulmuş hali aslında. Çok tutkulu aşıklar. Arada kaçamak yapıp dönüyorlar skljs
Kadına da helal olsun ama bir lafıyla çekip alıyor icayı.
Benim elimden geçti..her türlü dışsal sorunlarınızda doçent doktor Yabani beyle iletişime geçebilirsiniz.saygılarŞu anki hali kat kat iyi. Estetisyeni kimse helal olsun.