Wanda Nara’nın eski hali

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu acılı günde bana zorla espiri yaptıracaksınız..

sadece göğsü değil herbirşeyini ağzımıza sokuyor

Güzellik göreceli bir kavram lakin,insan düşünmeden de edemiyor hadi Maxi Lopez'in gözü kördü abe ırz düşmani Icardı sende mi kör oldun,İtalya da sanki başka hatun yoktu buna tutuldun.

Bu ara da 3 ve 4. resimlerde sanki oynama var,kadın o kadar da çirkin değil. : )
Vay be, neler dönmüş ya…

iflas eden tuccar gibi eski defterleri karistirmayin
wanda nara da icardiyi sevmis evlenmisler
gecmisine bok atmaya gerek yok
su an adamin aile hayati da futbolculugu da guzel
rakiplere nasil da korku saliyor askin olayim

Bu isi irdeleyenler genelde FB taraftarlari.Yazmiyayim diyorum adam oldu arkasindan konusmak gibi olmasin,lakin guney amerika ulkelerinde henuz 18 yasini dahi doldurmamis,onlarca kizi taciz/tecavuz etmis kokainman maradona cikmis namus bekciligi yapiyor.

İcardi'nin Wanda-Maxi Lopez sarmalindaki durusu tasvib edilemez,lakin adam otobiyografisin de bu iliskinin bir hata oldugunu defaatle dile getirmis,ve bedelini de fazlasiyla odemis.10-11 yillik mevzular bunlar yeni degil.Adamin oynadigi futbola bakin,ozel hayatina degil.

Nietzsche'nin bir sozu vardir cok severim: her kim namus bekciligi yapiyorsa,bilinki en namussuz o dur.

sen buna bi yorum yaptin mi forumda goremedim de

Ekli dosyayı görüntüle 87019
Bu konuyla alakası ne tatlım sırplara has bir seymis. Djeko ve tadic verdi cevabını zaten ayrıca tek yapan da tadic değil. Tüh ya buradan da ekmek çıkmadı size sklsj
Kaldı ki camia olarak adamın yaptığı yanlısı savunup ondan tatmin olmanızdı yaptığım. İca yanlıstır doğrudur yapmış geçmiş sizin bundan haz duymanızı eleştirdim. Kamkinle sevdiğini aynı yatakta basarsın da o zaman da ırz düşmani yeaaa diye normalleştirirsin durumu skljs

Bu konuyla alakası ne tatlım sırplara has bir seymis. Djeko ve tadic verdi cevabını zaten ayrıca tek yapan da tadic değil. Tüh ya buradan da ekmek çıkmadı size sklsj
Kaldı ki camia olarak adamın yaptığı yanlısı savunup ondan tatmin olmanızdı yaptığım. İca yanlıstır doğrudur yapmış geçmiş sizin bundan haz duymanızı eleştirdim. Kamkinle sevdiğini aynı yatakta basarsın da o zaman da ırz düşmani yeaaa diye normalleştirirsin durumu skljs
sizin sorununuz bu iste

Ya bu angie nasıl bir hırs küpü ya shhdjdjdjd tam bağcılarspora bağlıyor arada hahahha
Milletin anasına söver, icardi seviyoruz diyr demediğini bırakmaz, yine söver falan hahahahah mütemadiyen sövüyor, futbolla verecek cevabı kalmayınca da bel altı vuruyor hahaha

Angry bird .d

Ya bu angie nasıl bir hırs küpü ya shhdjdjdjd tam bağcılarspora bağlıyor arada hahahha
Milletin anasına söver, icardi seviyoruz diyr demediğini bırakmaz, yine söver falan hahahahah mütemadiyen sövüyor, futbolla verecek cevabı kalmayınca da bel altı vuruyor hahaha

Angry bird .d
Kimin anasına sövmüşüm? Beni baskalarıyla karıştırmazsan sevinirim.

Geri