Myself
Gümüş Üye
Söylenilesi en güzel sözler söylenmiş , kurulası en güzel cümleler kurulmuş ve tüm bunları süsleyecek en naif kelimeler kullanılmış olsa da Waterlelie okyanus gibi derin bir dünyası olduğunu düşünüyorum..samimi ve doğal buluyorum onu..uzun soluklu sohbet etmemişizdir fakat samimiyetini ve dürüstlüğünü beğeniyorum. .forumda bilgi ve düşünüş yönünden ayrıyetten kişiliği yönünden en sağlam insanlardan olmasına rağmen bir o kadar alçakgönüllü birisi.. Herkese bir saygım var ama kendisine duyduğum saygı bambaşka.. çok tanımama rağmen , bende bırakmış olduğu izlenim kötü gün dostudur. ,yi gününüzde onu yanınızda göremeyebilirsiniz ama kötü gününüzde mutlaka yanınızda olacaktır..sadece iyi gün dostu olanlardan birisi muhakak değil hani bazen uykularımızdan her gece kan ter içinde uyanırız , olur olmaz kirpiklerimiz ıslanır ya her şeye , işte o anlarda kafanızı Waterlelie'nın omzuna dayayabilirsiniz. . senin gibi saygı değer bir insan ile iki kelam etmek bile çok güzel bişey.. Allahım gönlüne göre versin herdaim etrafına saçtığın iyiliklerin geri dönüşü olabildiğince fazla olsun..