velev ki söyledim

Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
Mevsim rüzgarları ne zaman eserse
O zaman hatırlarım çocukluk rüyalarım
Şeytan uçurtmalarım
Öper beni annem yanaklarımdan
Güzel bir rüyada sanki sevdiklerim
Hayattalarken hala

Yureginden operim kuzum...
Gunlugun guzel notlarla dolsun :gnXWb0:

Bu hayata gelirken aileni,yaşayış biçimini, kendini,imtihan biçimini seçemiyorsun ama şu var ki, bulunduğun şart her ne olursa olsun,nerede olursan ol,orada çiçekler açabilir.Çünkü insan kalbi kadardır.kalbine bir bak.çiçekler mi açtırıyor? yoksa fırtınalar mı koparıyor?
Sahi sen ne kadarsın şu hayatta...
Ne kadarı sığdırabilirsin ömrüne?
Uykuya dalarken kapattığın göz kapakların birgün tekrar dirilene dek öylece kalacak.Açılmayacak.
Hayat bir göz kapağını açıp kapatacak kadar kısayken boş, gereksiz ve hayırsız şeylerle uğraşmak bizim için zor olmalı.Asıl zor olan bu olmalı işte.Zor olan iyilik olmamalı... iyilik kolay olan şey olmalı.İyilik muhtaçligimiz olmalı.
Şeytanın ümitsizliğe ittiği şu dünyada nefes alıp verdikçe,her sabah göz kapaklarımızı açtıkça bence ona bakıp,bak hala umut var diyebilmeliyiz.
Çünkü umut var.Çünkü bir umut,bin umut Allah'a inananlara.Belki bazı şeylere yeniden başlama vakti gelmiştir kim bilir?Allah rahmete,umide, mağfirete, tövbeye, güzelliğe, iyiliğe çağırırken, şeytanın basitçe fısıldadığı aksi şeylere kolay kanmamalı.Tokat atmalı tüm yalanlarına ve sarılmalı Allah'ın gerçeklerine.Belkide bir olan(Allah)sana bazı şeyleri fısıldıyordur kim bilir?
kalbine bak,oradasın.Neyi değiştireceğini,neyden vazgeçeceğini yine en iyi sen biliyorsun.
Yeter ki pes etme, vazgeçme.
Allah var,gam yok.

Son düzenleme:
İşaretleri takip etmeyi bırak, varlıklarını algılamak bile mümkün olmuyor bir çok insana. Algıladıktan sonra başlıyor asıl imtihanımız. Bazen istemeyerek, bazense dua ile tevekkül ederek.
Huzuruna çıkacak bir yaratan olduğuna inandığımız sürece her şey affedilir, her şey geçer kuzum. Hem de her şey geçer.
Her şey geçer dua kalır. Her şey geçer amin kalır.
Öperim kendini sorgulayan beyninden, hisseden gönlünden ve bunları paylaşan parmaklarından...
velevki, ’İyi ki‘msin!

Senin sevilmemek gibi bir ihtimalin var mı? Yazmadan edemedim. :)
Günlüğünü keyifle takip ediyor olacağım.

Ahh ne iyi ettin sevgili yeldacığım, hoş sefa geldin.harikasın mütevazı hallerinden öpülesi insan.insanin seveni olduğu kadar sevmeyenide vardır mutlaka.biz gayemiz üzerinden yürüyelim de gönül onların.
Her daim beklerim seni.
Sevgiler

Son düzenleme:
Susmak...

Ayazın bağrında köşeye çekilmiş
Varla yok arası uyukluyorum
Yokluğu bilmem ama
Varlıkta bir telaş bir telaş..

Sesleri duyuyorum
Bir gidip bir gelen
Hissediyorum telaşlarını
Canlı türlerinin..

Fısıldaşan çimenlerin sesleri
Koku olarak yayılıp burnuma
Duyuyorum kokusunu
Ve işitiyorum burnumdan ne konuştuklarını..

Gece birşeyler anlatıyor
Gündüzden öğrendikleri hakkında
Gündüz ise geceyi kıskanıyor
Romantizm hasreti..

Felek darmadağın ediyor beni
Varlık zihnime bir hüzün mührü gibi damgalanmış
Hiçbir şeye kelepçelenmişim
Ve güç erimesi olan bir hasta gibiyim..

Konuşsam susmam ben
Sussam , daha çok konuşurum
Kendi içimden
İçimdeki soyut sesle..

Uyuyamıyorum
Ama uyanamıyorumda
Gülüşen çimenlerin
Bu gece ki söz konusuyum..

Ulaşılmaz oldum bu gece
Kimse yanaşamaz bana
Ne ölenler
Nede yaşayanlar

Başka şekilde anlaşan canlılar
Ve onların altında yatan cesetler
Derinlerindeki uzak tarih
Ve hep yakın olan varoluş
Keyfim yok
Parmaklarımın uykusu geldi
Ve gözlerim yeni kalkacak

En iyisi susmak... (Alıntı)

https://youtu.be/uGWLjct4qgA

Son düzenleme:
Bu hayata gelirken aileni,yaşayış biçimini, kendini,imtihan biçimini seçemiyorsun ama şu var ki, bulunduğun şart her ne olursa olsun,nerede olursan ol,orada çiçekler açabilir.Çünkü insan kalbi kadardır.kalbine bir bak.çiçekler mi açtırıyor? yoksa fırtınalar mı koparıyor?
Sahi sen ne kadarsın şu hayatta...
Ne kadarı sığdırabilirsin ömrüne?
Uykuya dalarken kapattığın göz kapakların birgün tekrar dirilene dek öylece kalacak.Açılmayacak.
Hayat bir göz kapağını açıp kapatacak kadar kısayken boş, gereksiz ve hayırsız şeylerle uğraşmak bizim için zor olmalı.Asıl zor olan bu olmalı işte.Zor olan iyilik olmamalı... iyilik kolay olan şey olmalı.İyilik muhtaçligimiz olmalı.
Şeytanın ümitsizliğe ittiği şu dünyada nefes alıp verdikçe,her sabah göz kapaklarımızı açtıkça bence ona bakıp,bak hala umut var diyebilmeliyiz.
Çünkü umut var.Çünkü bir umut,bin umut Allah'a inananlara.Belki bazı şeylere yeniden başlama vakti gelmiştir kim bilir?Allah rahmete,umide, mağfirete, tövbeye, güzelliğe, iyiliğe çağırırken, şeytanın basitçe fısıldadığı aksi şeylere kolay kanmamalı.Tokat atmalı tüm yalanlarına ve sarılmalı Allah'ın gerçeklerine.Belkide bir olan(Allah)sana bazı şeyleri fısıldıyordur kim bilir?
kalbine bak,oradasın.Neyi değiştireceğini,neyden vazgeçeceğini yine en iyi sen biliyorsun.
Yeter ki pes etme, vazgeçme.
Allah var,gam yok.
Bir umuttur yaşamak

Sancılı yorgunlukların ardından çiçekli bahçelere açılır ruhum
Evet ben buyum
Toprağa ekilir ve yine oradan biçilirim. (Alıntı)

https://youtu.be/6aYZ-ioRP4c

Son düzenleme:
Geri