Vefat ve Başsağlığı

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben böyle anlar da bir şey söyleyebilen bir insan değilim. Diyeceğim her şeyin boş olduğunu sadece merhumeye rahmet gideceğine inanıyorum. Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Allah geride kalanlara sabır versin.
Elimizden bir şey gelecek ise lütfen söylemekten çekinmeyin. Şahsım adına elimden geleni yapmak isterim. Sabırlar diliyorum.

Allah razı olsun Alper düşünmeniz yeter çok sağolun

Derinden üzüldüm. Çok üzüldüm. Sevgili Lima, güzel gözlü Lima... Ne denebilir ki bu andan sonra? Allah sana ve çevrendekilere sabır versin, metanet versin.

Merhumeyi cennetiyle kabul eylesin.

Çok teşekkürler ihaveanidea Allah razı olsun Gözler maviliğini yitirdi Çünkü Anneden almıştı o maviliği onunla birlikte gitti

İnna lillah ve inna ileyhi raciun Allah rahmet etsin. Sabırlar dilerim sevgili kardeşim sevgili Lima
Ya hayatımda böyle değişik bir takma isim görmemiştim Ama değişiklik seven insan uygulayan insan zeki insandır demişti annem sizin niki ilk gördüğünde Bende nesi değişik sence tuhaf değilmi anne demiştim Gülüşmüştük .Hatta Ceylin helallik iste demişti Neden demiştim Kendisi burada yok konuşuyoruz hakkında demişti. Düşünceli anacığım :(:(

Allah razı olsun esekherif Çok sağolun

Bir kaç hafta evvel annenizin rahatsızlığıyla alakalı samimi hislerle açtığınız konuya, sıhhatine kavuşması adına şifa dileklerinde bulunurken bu konuyu görmek oldukça üzdü beni.. Annenize Allah'tan rahmet size de dayanma gücü diliyorum. Başınız sağolsun.

Bir kaç hafta evvel annenizin rahatsızlığıyla alakalı samimi hislerle açtığınız konuya, sıhhatine kavuşması adına şifa dileklerinde bulunurken bu konuyu görmek oldukça üzdü beni.. Annenize Allah'tan rahmet size de dayanma gücü diliyorum. Başınız sağolsun.

Bugun 12 gün oldu yeLda Allah razı olsun çok sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri