Vefat ve Başsağlığı

Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum Yöneticilerimizden Lima nickli arkadaşımızın kıymetli validesi vefat etmiştir. Saygıdeğer arkadaşımızın başı sağolsun. Allah geride kalanlara sabır selamet versin. IF.Com.Tr Ailesi olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun inşallah.

Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun Lima kardesim. Keske gidebilecegim bir mesafede olsaydi. Allah geride kalanlara sabir versin.

off çok üzüldüm.:(
rabbim dayanma gücü versin.
canım Lima cığım ,başın sağolsun .
allah cennetinde kavuştursun sizi tekrar inşallah

Mekanı cennet olsun.
Rabb'im geride kalanlarına büyük sabırlar versin.
Acısını derinden hissediyor ve paylaşıyorum :(
Yar ana,can ana.

Derinden üzüldüm. Çok üzüldüm. Sevgili Lima, güzel gözlü Lima... Ne denebilir ki bu andan sonra? Allah sana ve çevrendekilere sabır versin, metanet versin.

Merhumeyi cennetiyle kabul eylesin.

İnna lillah ve inna ileyhi raciun Allah rahmet etsin. Sabırlar dilerim sevgili kardeşim sevgili Lima

Canım Lima yalnız değilsin. Ne zaman istersen, nereye istersen, nasıl istersen gelip acını paylaşabilirim. Susar ağlaşırız, durmadan konuşuruz ya da sadece bakışırız. Yalnız olmadığını ve seninle aynı acıyı birebir yaşadığımı bil. Başımız sağolsun arkadaşım.

Lima Başın sağ olsun. Allah sabır versin, Mekanı cennet olsun inşallah.

Ben böyle anlar da bir şey söyleyebilen bir insan değilim. Diyeceğim her şeyin boş olduğunu sadece merhumeye rahmet gideceğine inanıyorum. Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Allah geride kalanlara sabır versin.
Elimizden bir şey gelecek ise lütfen söylemekten çekinmeyin. Şahsım adına elimden geleni yapmak isterim. Sabırlar diliyorum.

Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.

Lima
Başın sağ olsun, sana ve tüm sevenlerine sabır diliyorum.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun!

Lima Allah rahmet eylesin.Rabbim merhametiyle muamele eylesin.Yakınlarına sabrını artırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri