Vefat ve Başsağlığı

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah rahmet eylesin
Mekani cennet olsun Validenin Lima.
Rabbim bol bol sabirlar versin.

Kelimeler yetersiz duyguları ifade etmeye. Yaşayan bilir çektiği acısını. Ne denir ? Ne demelidir ? Tek birşey var elbette kimse yerini dolduramaz. Elbette hiç birşey eskisi gibi olmayacak. Ama ne zaman istersen ben yanındayım. Allah sabırlar versin canım.

Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir durum ne nedir ki?
o insan aci cekiyor, hem de acisinin bir caresi yok.
Dualarim sizinle...

Allah yardımcınız olsun, güç versin sabırlar diliyorum. Cennetin suyu ruhuna işlesin, toprağı bol, ruhu huzurlu olsun, nur içinde yatsın anneciginiz.

Rabbim taksiratini affeylesin. Sizlere de sabirlar diliyorum. Ne desek acinizi hafifletmez biliyorum ama dua edelim insaallah. Mekani cennet olsun...

Basin sag olsun Limacigim, guzelligim.
Allah rahmet eylesin, mekani Cennet olsun canim benim.
Inan ki cok uzuldum. :/
Keske elden bir sey gelse..
Seninleyiz.
:kalp:

Canım Lima yalnız değilsin. Ne zaman istersen, nereye istersen, nasıl istersen gelip acını paylaşabilirim. Susar ağlaşırız, durmadan konuşuruz ya da sadece bakışırız. Yalnız olmadığını ve seninle aynı acıyı birebir yaşadığımı bil. Başımız sağolsun arkadaşım.

Sevgili Kitapella Canımsın . O an o kadar çok istedimki herkes olsun Vedalaşmam çok zor oldu Anacığımla. Yeni yeni kendime gelmekteyim Babam çok kötü oldu Oda enfaktüs geçirdi o gece ikisini birden kaybedediyordum Dile kolay 45 senelik yol arkadaşı .Çok teşekkur ederim güzel iyi niyetli düşünceniz için. Tam 12 gün oldu irde bana sorun 12 gün nasıl 12 asıra döndü gün gün

Anne bambaşka birşey Yaşım 28 ama hala anne kuzusuyum Hala

Kelimeler yetersiz duyguları ifade etmeye. Yaşayan bilir çektiği acısını. Ne denir ? Ne demelidir ? Tek birşey var elbette kimse yerini dolduramaz. Elbette hiç birşey eskisi gibi olmayacak. Ama ne zaman istersen ben yanındayım. Allah sabırlar versin canım.

Esra'm Sen ve @X bana bu yolda destek veren 3 güzel insan Herşey için teşekur ederim .Yanımda olduğunuzu hep hissettirdiniz Allah razı olsun iyiki varsınız

Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir durum ne nedir ki?
o insan aci cekiyor, hem de acisinin bir caresi yok.
Dualarim sizinle...

Allah yardımcınız olsun, güç versin sabırlar diliyorum. Cennetin suyu ruhuna işlesin, toprağı bol, ruhu huzurlu olsun, nur içinde yatsın anneciginiz.

Amin Allah razı olsun Ay çok teşekkür ederim

Zor olacak ilk baslarda,
Durduk yere gozlerin dolacak,
Ayni eve giremeyeceksin.

Bir esyaya baktiginda o koyacak sana.
Ama merak etme, alisacaksin.

Biz yanindayiz.
Ve yine unutma bi gun bulusacaksin yeniden.

Allah gani gani rahmet eylesin.

Esra'm Sen ve @X bana bu yolda destek veren 3 güzel insan Herşey için teşekur ederim .Yanımda olduğunuzu hep hissettirdiniz Allah razı olsun iyiki varsınız
Sen de iyi ki varsin canım. Sen istediğin sürece izin verdiğin kadar ben hep varım . Allah senden de razı olsun.

Zor olacak ilk baslarda,
Durduk yere gozlerin dolacak,
Ayni eve giremeyeceksin.

Bir esyaya baktiginda o koyacak sana.
Ama merak etme, alisacaksin.

Biz yanindayiz.
Ve yine unutma bi gun bulusacaksin yeniden.

Allah gani gani rahmet eylesin.[/QUO

Amin Allah razı olsun Lanet en çokta odasının kapısını hala açamamış olmam canımı yakmakta. Bir süre daha ne açacağım nede açılmasına müsade edeceğim Kimse rahatsız etmesin onu orada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri