Vazgeçilmez Filmlerim ( Tavsiye )

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
@Divine Heart

sayfana eklediğin Great Expectations Trailer dün akşam açtım izlemek için ama ben yanlış filim izlemişim şimdi fragmana tıklayınca fark ettim :D

senin film bu

[YOUTUBE]6bq8BsIZejE[/YOUTUBE]

Benim yanlış izlediğim film bu :dyg:

[YOUTUBE]wLLyLUNQAWc[/YOUTUBE]

Pip tanımadığı bir hayırsever tarafından hayatta yeni bir şansla başlar çocukluk aşkı Estella’yı kazanmaya çalışır ne varki serveti hayatta değerli olan şeylerin sarsılmasına neden olacaktır.r.

Çok begendim gzl bir film olmuş,,izlemedinse sende izlemelisin

nsl yanlış film izledim bee :D

Great Expectations filminin belki 6-7 versiyonu var,sanırım 50 li li yıllara yada daha eskiye kadar dayanıyor.normalde ben romantik,aşk,komedi filmi izlemem pek ama benim izlediğim Great Expectations güzeldi,kadro derinliği için izleyip beğenmiştim.senin izlediğinide biliyorum bakarım belki ama söz vermiyim :D:D:D

Great Expectations filminin belki 6-7 versiyonu var,sanırım 50 li li yıllara yada daha eskiye kadar dayanıyor.normalde ben romantik,aşk,komedi filmi izlemem pek ama benim izlediğim Great Expectations güzeldi,kadro derinliği için izleyip beğenmiştim.senin izlediğinide biliyorum bakarım belki ama söz vermiyim :D:D:D

Baktım aynı film sene ve oyuncular farklı sadece,senin izlediğin biraz daha modern hali,benim izlediğim eski yıl ,izle demiştim ya izlemene gerek yok aynı :çy:

Baktım aynı film sene ve oyuncular farklı sadece,senin izlediğin biraz daha modern hali,benim izlediğim eski yıl ,izle demiştim ya izlemene gerek yok aynı :çy:

sağolasın valla izleyecektim izlemem artık :D:D

çay içinde merci :cici:

ya ben eski filmleri daha çok seviyorum.daha güzeller.bence tabi.ilk sayfadaki filmlerin senelerine bakarsan anlarsın.o filmler de daha samimiyet var bence.

sağolasın valla izleyecektim izlemem artık :D:D

çay içinde merci :cici:

ya ben eski filmleri daha çok seviyorum.daha güzeller.bence tabi.ilk sayfadaki filmlerin senelerine bakarsan anlarsın.o filmler de daha samimiyet var bence.

senin izlediğin 1998
benim izlediğim 2013

ama senin izlediğn daha modern hali, benimki daha eski yılları olmş gibi

ayy aklım karıştı sen benim izlediğim film fragmanı nı izle söyle hangisi eski yıl :kaç:

senin izlediğin 1998
benim izlediğim 2013

ama senin izlediğn daha modern hali, benimki daha eski yılları olmş gibi

ayy aklım karıştı sen benim izlediğim film fragmanı nı izle söyle hangisi eski yıl :kaç:

Bu film üç kere yapılmış.film Charles Dickens 'ın romanından uyarlama.

1946
1998
2012

benim izlediğim 1998 yapımı,senin izlediğin 2012 yapımı.ama senin izlediğin eski çağlarda geçiyor benim ki modern zamanlarda.

:çy::çy::çy: :D

Bu film üç kere yapılmış.film Charles Dickens 'ın romanından uyarlama.

1946
1998
2012

benim izlediğim 1998 yapımı,senin izlediğin 2012 yapımı.ama senin izlediğin eski çağlarda geçiyor benim ki modern zamanlarda.

:çy::çy::çy: :D

oldu şimdi :D
Senin izlediğinide izledim ama benim izlediğim daha iyidi..
Ooo bir sürü çay tşkler sevgili akadaşım :hile:

ya size bir film önermek istiyorum ama kararsız kaldım.özellikle gece izlenmeyecek kadar psikolojik gerilim olan bu film "gerçek hayattan" alınma.fikirlerinizi merak etmekle beraber pek izlemenizi tavsiye etmiyorum özellikle gece.
Abaris Elia

diyeceksiniz ki madem söylemeyeceksin ne bizi etiketliyorsun :D

ben filmi izlediğimde çok büyük boşlukta kalmıştım.psikolojiniz bozulabilir şimdi kötü bir anı kalsın istemediğim için tavsiye etmeyecem.etkilenebilirsiniz.ama yinede sizede yazmadan edemedim :cici: :cici:

ya size bir film önermek istiyorum ama kararsız kaldım.özellikle gece izlenmeyecek kadar psikolojik gerilim olan bu film "gerçek hayattan" alınma.fikirlerinizi merak etmekle beraber pek izlemenizi tavsiye etmiyorum özellikle gece.
Abaris Elia

diyeceksiniz ki madem söylemeyeceksin ne bizi etiketliyorsun :D

ben filmi izlediğimde çok büyük boşlukta kalmıştım.psikolojiniz bozulabilir şimdi kötü bir anı kalsın istemediğim için tavsiye etmeyecem.etkilenebilirsiniz.ama yinede sizede yazmadan edemedim :cici: :cici:

Yaa bana yazsanaa aşırı merak ettim. :anla:

ya belkide ben izlediğim zaman çok etkilenmişimdir bilemiyorum.gerçek hikaye olması nedeniyle olabilir.

genç bayanlar olarak izlerseniz yorumlarınızı merak ederim :cici:

8341_front.jpg

ya belkide ben izlediğim zaman çok etkilenmişimdir bilemiyorum.gerçek hikaye olması nedeniyle olabilir.

genç bayanlar olarak izlerseniz yorumlarınızı merak ederim :cici:

8341_front.jpg

önceden izlemiştim, bana inandırıcı gelmemişti,
içlerine üç harfliler girmiş, uzaylı diyorlar ..
sen bayağı etkilenmişsin, bana birşey yapmadı korkmadım tırsmadım :D
psikoloji gerilim sevenler izliyebilir..

önceden izlemiştim, bana inandırıcı gelmemişti,
içlerine üç harfliler girmiş, uzaylı diyorlar ..
sen bayağı etkilenmişsin, bana birşey yapmadı korkmadım tırsmadım :D
psikoloji gerilim sevenler izliyebilir..

bende korkmadım tırsmadım ama o an ki ruh halime göre etkilenmişim nedense.

bende korkmadım tırsmadım ama o an ki ruh halime göre etkilenmişim nedense.

Bencede o an ki ruh halinle ilgili :anla:

Murat bekliyorum film önerilerini,şöyle elinin altında izlerken çok korkacağım korku filmi var mı ? izlerken oturduğum yerden zıplamalıyım :dyg:

Bencede o an ki ruh halinle ilgili :anla:

Murat bekliyorum film önerilerini,şöyle elinin altında izlerken çok korkacağım korku filmi var mı ? izlerken oturduğum yerden zıplamalıyım :dyg:

Aradığınız korku filmine şu an ulaşılamıyor :)))))

malesef öyle film kalmadı.ama yapılanlar var,bekleyelim bakalım :cici:

Geri