Vazgeçilmez Filmlerim ( Tavsiye )

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Film çok merak uyandırıcı ama sonu anlamsız daha doğrusu ortada kalır şekilde bitiyor sonra kızma :D

Çok gzl olmasada idare ederdi,dediğin gibi sonu çok saçma bitmiş :D
ama bu filmle zamanlarını boşa harcamasınlar daha iyi filmler var :u3:

LOljA0.jpg

Filmi eklediğin için çok tskkür ederim :)

War for the Planet of the Apes,bu yılın en beğendiğim filimlerin arasına girdi.
çok gzldi yaa,sıkılmadan bir solukta izledim,ağladığım sahneler bile oldu.
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık :hppy:

[YOUTUBE]8PELOIYaEiw[/YOUTUBE]​

Ayla

Vizyon tarihi / 27 Ekim 2017 (2s 5dk)
Yönetmen / Can Ulkay
Oyuncular / Çetin Tekindor, İsmail Hacıoğlu, Ali Atay devamı
Tür Dram / Savaş filmi
Ülke / Türkiye

Divine Heart İzledin mi?

bayağı gzlmiş, bir aksilik olmasa gider izlerim bugün...

[YOUTUBE]8PELOIYaEiw[/YOUTUBE]​

Ayla

Vizyon tarihi / 27 Ekim 2017 (2s 5dk)
Yönetmen / Can Ulkay
Oyuncular / Çetin Tekindor, İsmail Hacıoğlu, Ali Atay devamı
Tür Dram / Savaş filmi
Ülke / Türkiye

@Divine Heart İzledin mi?

bayağı gzlmiş, bir aksilik olmasa gider izlerim bugün...

İzlemek istediğim bir film ama daha izlemedim.gerçek bir hayat hikayesi.izleyenler biraz fazla süslediklerini düşünmüşler ama izlemek lazım tabi.

İzlemek istediğim bir film ama daha izlemedim.gerçek bir hayat hikayesi.izleyenler biraz fazla süslediklerini düşünmüşler ama izlemek lazım tabi.

ByGWML.jpg

İzledim çok beğendim,film ilk başta bayağı güldürdü,filmin son kısımları fenaydı herkesi ağlattı,film bitti ben halen ağlıyordum, ağlıyarak salondan çıktım..

izle bencede.

6yMpk9.jpg

ByGWML.jpg

İzledim çok beğendim,film ilk başta bayağı güldürdü,filmin son kısımları fenaydı herkesi ağlattı,film bitti ben halen ağlıyordum, ağlıyarak salondan çıktım..

izle bencede.

6yMpk9.jpg

Bir iki arkadaşım daha izlemiş çok ağlamış.belki izlemem bu sebeble en azından şu an.filmin kötü olacağını düşünmüyorum zaten kadro felaket iyi ve gerçek hikaye sonuçta.bakalım.

hele izle bi bakalım :D

Ben bu filmi nsl olmuşta izlememişim yaaa :(
tşkkürler izlememe vesile olduğun için,ilk başlarda biraz sıkıldım, sanada içimden kızdım :dyg: önerdiği filme bak diye,ama sonra,ama sonra tek kelimeyle süperdi, film hakkında yazarımda buraya bir çok şey, izlemiyenler vardır diye susuyorum,mutlaka izlenmeli bir film,tekrar çok tşkkür ederim sevgili arkadaşım :hello:

Dip Not: senin arşivinde böyle süper filmler var sen benle paylaşmıyordun demek :trip: (Tribimide atıp giderim) :kaç:

Ben bu filmi nsl olmuşta izlememişim yaaa :(
tşkkürler izlememe vesile olduğun için,ilk başlarda biraz sıkıldım, sanada içimden kızdım :dyg: önerdiği filme bak diye,ama sonra,ama sonra tek kelimeyle süperdi, film hakkında yazarımda buraya bir çok şey, izlemiyenler vardır diye susuyorum,mutlaka izlenmeli bir film,tekrar çok tşkkür ederim sevgili arkadaşım :hello:

Dip Not: senin arşivinde böyle süper filmler var sen benle paylaşmıyordun demek :trip: (Tribimide atıp giderim) :kaç:

Beğenmene sevindim,

bu Filmle benzerliği olan Chapie var ama daha bende izlemedim.

aklıma geldikçe paylaşıyorum valla.o kadar çok film var ki.1 Tb lık hard disc dolu.bunun dışında neredeyse 5000 filmlik cd arşivim var.tabi ki hepsini izleyemiyorum.ama çoğunu izlemişimdir.

Beğenmene sevindim,

bu Filmle benzerliği olan Chapie var ama daha bende izlemedim.

aklıma geldikçe paylaşıyorum valla.o kadar çok film var ki.1 Tb lık hard disc dolu.bunun dışında neredeyse 5000 filmlik cd arşivim var.tabi ki hepsini izleyemiyorum.ama çoğunu izlemişimdir.

Biraz rahatsızım, film izleme modunda değilim, iyileşince ilk işim izlemek olacak :hppy:
5000 filmi cd arşivinmi :nee: Oooo ne kadar çok yaaa şaşırdım,süper :hım:

a.jpg

800full-great-expectations-poster.jpg

00209a82.jpeg

[YOUTUBE]6bq8BsIZejE[/YOUTUBE]

hayatım boyunca izlediğim belkide tek Romantik filmdir.ayrıca drama dalında da çok iyidir.birde biyografik
yanı vardır.bir çok ayrı karakter tarafından sergilenmiştir.ama benim favorim bu.tavsiyemdir.

Aşk üzerine belkide etkilendiğim tek filmdir..Hele müziği yok mu ? insanı derinden etkiliyor.

Shine

Avustralyalı piyanist David Helfgott'un gerçek hayatını anlatan filmde, David'in çocukluk döneminden başlayarak gördüğü baba baskısına karşı çaresiz kalışı konu ediliyor. David, müziğe karşı çok yetenekli bir çocuktur ve müthiş derecede piyano çalma yeteneğine sahiptir. Ancak babası onun en küçük hatasını bile affetmeyecek kadar katı yüreklidir. Bu baskılara dayanamayan David, evden uzaklaşarak İngiltere'ye gider. Burada yeteneğini ispat eder, ancak psikolojik sorunlar hayatını farklı noktalara sürükleyecektir.

cedb78b53dee955fe03665418cc5f124--noah-taylor-drama-films.jpg

Muhteşem bir filmdir.

Biyografi,Dram ve Müzikal

kesinlikle tavsiye ederim.pişman olmazsınız.

@Abaris GunPowder

Geri