Vazgeçilmez Filmlerim ( Tavsiye )

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Perfect day,sinir etti beni bir şeyi beceremedikleri için,sonunda oluyor dedim, askerlerin gelmesi,daha sinir etti..
sonu çok gzldi ,şaşırdım :D
Değişik ve gzl bir filmdi tşkkler
Divine Heart :k1:

Perfect day,sinir etti beni bir şeyi beceremedikleri için,sonunda oluyor dedim, askerlerin gelmesi,daha sinir etti..
sonu çok gzldi ,şaşırdım :D
Değişik ve gzl bir filmdi tşkkler
@Divine Heart :k1:

bende ilk izlediğimde kadroyu görünce oo dedim filme bak.ama film güzel ben beğendim valla.değişik bir tür.

beğenmene sevindim.

Wolyn ( Hatred ) diye de geçiyor.

150 dakikalık uzun ve ağır dram içeren bir film olduğunu okudum.ikinci dünya savaşında geçiyor.sanırım ukrayna ve polonya arasında kalan wolyn isimli bir bölge de geçiyormuş.fırsat olursa bende bakarım.ama son zamanlar da bu tip ağır dramalar izleyemiyorum.

Yine de teşekkürler Alin

izleyen de olursa yorumunu paylaşırsa sevinirim.

izleyemiyorsan tavsiyemi geri alıyorum o zaman.beni ciddi anlamda etkiledi çünkü.Ben teşekkür ederim :)

koku diye bir film seyrettim siz seyretmeyin diye buraya yazıyorum adam 13 tane kadını öldürüp parfüm yapıyo tam asılacakken o parfümü sıkıp kendini ilah ilan ediyo sonra doğduğu pazara gidip sokakdakilere kendini yediriyo ben böyle psikopat senaryo görmedim

koku diye bir film seyrettim siz seyretmeyin diye buraya yazıyorum adam 13 tane kadını öldürüp parfüm yapıyo tam asılacakken o parfümü sıkıp kendini ilah ilan ediyo sonra doğduğu pazara gidip sokakdakilere kendini yediriyo ben böyle psikopat senaryo görmedim

Fragmanı'na bir bakmalı..

Fragmanı'na bir bakmalı..

perfume_the_story_of_a_murderer_a_p_0.jpg

[YOUTUBE]zutiIw_2e2g[/YOUTUBE]

2006 yapımı bir filmdir.arşivimde var fakat hiç izlemedim.suç,drama,fantasi olarak geçer.

her film izlenmeli derim ben yinede.

The Last Samurai

Ne inanılmaz,ne muhteşem,ne onurlu bir filmdir.her izlediğimde yeniden hayran oluyorum bu filme.

Kılıç bir insana bu kadar mı yakışır ya? Tahta kılıç bile sırıtmıyor. 47 ronin, son samuray, cennetin krallığı, little big soldier de efsaneydi bu tarz kılıç temalı filmleri çok seviyorum.

tumblr_o5se78C5LQ1syv3zao3_540.jpg

Geri