Vazgeçilmez Filmlerim ( Tavsiye )

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Shine

Avustralyalı piyanist David Helfgott'un gerçek hayatını anlatan filmde, David'in çocukluk döneminden başlayarak gördüğü baba baskısına karşı çaresiz kalışı konu ediliyor. David, müziğe karşı çok yetenekli bir çocuktur ve müthiş derecede piyano çalma yeteneğine sahiptir. Ancak babası onun en küçük hatasını bile affetmeyecek kadar katı yüreklidir. Bu baskılara dayanamayan David, evden uzaklaşarak İngiltere'ye gider. Burada yeteneğini ispat eder, ancak psikolojik sorunlar hayatını farklı noktalara sürükleyecektir.

cedb78b53dee955fe03665418cc5f124--noah-taylor-drama-films.jpg

Muhteşem bir filmdir.

Biyografi,Dram ve Müzikal

kesinlikle tavsiye ederim.pişman olmazsınız.

@Abaris GunPowder

Biyografi filmlere asla yok demem,Korku 1,Biyografi 2, :k1:
tşkler
Divine Heart :hello:

Sevindim,çünkü baya beğeneceğini düşünüyorum Abaris :cici: tabi ki izledikten sonra ki yorumlarını merak ediyorum :D

bak unutmadım film tavsiye ediyorum hala :p :p

Sevindim,çünkü baya beğeneceğini düşünüyorum Abaris :cici: tabi ki izledikten sonra ki yorumlarını merak ediyorum :D

İzleyip yorumlarımı yazacam tabiki yazmasam çatlarım ki :hihi:

Yok yok unutulduk,ne film tavsiye ediyon, nslsın iyimisinde denilmiyor artık :trip:
yeni arkadaşlar edinip beni unutma sakın diyim :mks:

Mesajların çoğunu üstünkörü süzdüm, hep ana akım ya da gişe işlerini listene dahil etmişsin. 6 senelik sinema öğrencisi geçmişim ve sektörün yeni nesil dişlisi olarak film yerine yönetmen sineması önereyim ben de sana: Öncelikle olmazsa olmazım, Emir Kusturica zaten.

Theo Angelopoulos
François Truffaut
Wim Wenders
Bela Tarr
Vittorio De Sica
Akira Kurosawa
Majid Majidi
Jean-Luc Godard
Bahman Ghobadi
Michael Haneke
Andrei Tarkovsky
Michel Gondry
Kim Ki-duk
Krzysztof Kieslowski

gibi dünya sinemasının ağır abilerinden birkaçını önereyim. Zaten bir çoğunu izlemeyeceksin. Olur da izler, beğenir, "neymiş aga bunlar" dersen, konunu işgal etmeye devam ederim.

-

Bu kısım seninle alakalı değil kardeşim. Gelecekte "Michel Gondry ne alaka, denk mi yazdığın diğer adamlara" diyecek sevgili sinema sever arkadaşa not; The Science of Sleep hastasıyım, şimdiden yazayım. :p

Mesajların çoğunu üstünkörü süzdüm, hep ana akım ya da gişe işlerini listene dahil etmişsin. 6 senelik sinema öğrencisi geçmişim ve sektörün yeni nesil dişlisi olarak film yerine yönetmen sineması önereyim ben de sana: Öncelikle olmazsa olmazım, Emir Kusturica zaten.

Theo Angelopoulos
François Truffaut
Wim Wenders
Bela Tarr
Vittorio De Sica
Akira Kurosawa
Majid Majidi
Jean-Luc Godard
Bahman Ghobadi
Michael Haneke
Andrei Tarkovsky
Michel Gondry
Kim Ki-duk
Krzysztof Kieslowski

gibi dünya sinemasının ağır abilerinden birkaçını önereyim. Zaten bir çoğunu izlemeyeceksin. Olur da izler, beğenir, "neymiş aga bunlar" dersen, konunu işgal etmeye devam ederim.

-

Bu kısım seninle alakalı değil kardeşim. Gelecekte "Michel Gondry ne alaka, denk mi yazdığın diğer adamlara" diyecek sevgili sinema sever arkadaşa not; The Science of Sleep hastasıyım, şimdiden yazayım. :p

öncelikle paylaşım için teşekkürler.

bu yönetmenleri elbette bilirim filmlerinide izlemişliğim vardır.

açıkçası gişe yapmış filmler olarak hiç düşünmemiştim.gerçekten sevdiğim ve arşivimde olan zaman zaman tekrar tekrar izlediğim filmleri paylaşıyorum.gişeye baksak bir dünya film var yazılacak ama ben beğenilerim doğrultusunda devam ediyorum.

fikilerin ve tavsiyelerin için teşekkürler.yinede paylaşımlarını beklerim,herhangi bir sorun yok dilediğin gibi paylaşabilirsin.önemli olan daha çok insana ulaşıp Sinemayı sevdirmek.

Divine Heart Shine, tek kelimeyle müthişti bir film,bu kadar insan roluna nsl kendini kaptırır gzl oynar o yüz mimiklerine bayıldım süper oynamış yaa,babasının baskısı şiddeti psikolojik sorun yaşattı David 'e sinir oldum babasına ..
çok tşkkür ederim önerdiğin için çok beğendim çok :k1:

@Divine Heart Shine, tek kelimeyle müthişti bir film,bu kadar insan roluna nsl kendini kaptırır gzl oynar o yüz mimiklerine bayıldım süper oynamış yaa,babasının baskısı şiddeti psikolojik sorun yaşattı David 'e sinir oldum babasına ..
çok tşkkür ederim önerdiğin için çok beğendim çok :k1:

Evet babası cinsin teki tam sopalık.ama yinede oğlunun konserine dayanamayıp geldi.

zaten dikkat edersen muhteşem film diye önermiştim.gerçekten oyuncluk ve hikaye müthiştir.beğenmene sevindim :çy:

Evet babası cinsin teki tam sopalık.ama yinede oğlunun konserine dayanamayıp geldi.

zaten dikkat edersen muhteşem film diye önermiştim.gerçekten oyuncluk ve hikaye müthiştir.beğenmene sevindim :çy:

Dikkat ettim :u1:evet geldi çok sevindim orda tutamadım kendimi ağladım :(
Senin bana önerdiğin filmlerin hiç biri kötü değildi,hepsi birbirinden iyidi..

film zevkin süperr :k1:

çay için tşkkürler :)

[YOUTUBE]FTNrZQpzynQ[/YOUTUBE]​

kaç saattir bunu dinliyorum,şurda dursun....

Dikkat ettim :u1:evet geldi çok sevindim orda tutamadım kendimi ağladım :(
Senin bana önerdiğin filmlerin hiç biri kötü değildi,hepsi birbirinden iyidi..

film zevkin süperr :k1:

çay için tşkkürler :)

güzel sözlerin için Teşekkürler :cici: şarkı içinde teşekkürler.dinleyecem bir ara :cici: iyi geceler

[YOUTUBE]dS9O-IP1QwA[/YOUTUBE]​

Vizyon tarihi : 31 Ocak 2002 (2s 21dk)
Yönetmen : Steven Spielberg
Oyuncular : Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken devamı
Tür Komedi : Dram, Gerilim
Ülke : ABD

FBI 'ın ünlü, En Çok Arananlar listesinde yer alan en genç dolandırıcısının gerçek yaşam öyküsü... Frank Abagnale Jr henüz 18 yaşına gelmeden doktorluk, avukatlık ve büyük bir hava yolu şirketinde pilot yardımcılığı yapmtı. Kılık değiştirme ustası olan Abagnale, aynı zamanda son derece zeki bir dolandırıcıydı. 16 yaşındayken başladığı çek sahtekarlığını 26 ülkede sürdürerek milyon dolar çapında dolandırıcılık yaptı. ABD tarihinin en başarılı banka soygununu gerçekleştirdi.

İzlediğim bir kaç Motivasyon filmden biri,Süper bir film,izlemeyenler izlemeli bence
2,3defa izlemişimdir bu filmi...

images

in-the-heart-of-the-sea-izle-830.jpg

birinci gerçek bir hikayedir.tavsiye ederim.

ikinciside moby dick eserine ilham kaynağı olmuş filmdir.ikincisini çok beğenmeyebilirsin ama bence ikiside güzeldir.
Abaris

Evet çok iyi filmdir.Di caprio nun da oyunculuk yeteneği ile daha da güzeldir.Tom hanks zaten büyük yetenek. Abaris

Bnde dedim izlememiştir filmdaş arkadaşım ekliyeyim izlesin diye ama bunuda izlemişsin :aeg:

images

in-the-heart-of-the-sea-izle-830.jpg

birinci gerçek bir hikayedir.tavsiye ederim.

ikinciside moby dick eserine ilham kaynağı olmuş filmdir.ikincisini çok beğenmeyebilirsin ama bence ikiside güzeldir.
Abaris

İkisinide izliyecem ,yorumumu yazarım izledikten sonra Divine Heart :hppy:

evet izlemiştim ama paylaşman iyi olmuş,belki başka film tavsiyesi için konuyu izleyenler vardır sağolasın can :cici:

izledikten sonra böyle içinde huzur kalıyor sanki bende öyle olmuştu.fena filmler değil.
@Abaris :çy::çy:

elbette bekliyorum yorumları :cici: :D

evet izlemiştim ama paylaşman iyi olmuş,belki başka film tavsiyesi için konuyu izleyenler vardır sağolasın can :cici:

izledikten sonra böyle içinde huzur kalıyor sanki bende öyle olmuştu.fena filmler değil.
@Abaris :çy::çy:

elbette bekliyorum yorumları :cici: :D

Evet doğru dedin sayfanı takip edenlerden izlemeyenler vardı,izlerler..

yarın akşam iş çıkışı eve geldiğimde izliyecem mrkettim
çay için tşkkürler :hile:

:k1:Finest Hours izlerken yanlarındaymış gibi hissettim,çok iyi bir film,gerçek hayattan alınmış
butun duyguları filimde yaşadım,mutlaka izlemeli film severler...

Heart Sea 'da gzldi aslında ama geminin batmasından sonraki bölümler biraz daha heyecan katabilirrlerdi. balinaların saldırı daha çok olabilirdi,onlar filmde hayatta kalma mücadelesini daha çok vurgulamışlar..
Chris Hemsworth'de çok gzl oynamış

Divine Heart Tşkkür ederim bu iki gzl filmi önerdiğin için :hppy:

:k1:Finest Hours izlerken yanlarındaymış gibi hissettim,çok iyi bir film,gerçek hayattan alınmış
butun duyguları filimde yaşadım,mutlaka izlemeli film severler...

Heart Sea 'da gzldi aslında ama geminin batmasından sonraki bölümler biraz daha heyecan katabilirrlerdi. balinaların saldırı daha çok olabilirdi,onlar filmde hayatta kalma mücadelesini daha çok vurgulamışlar..
Chris Hemsworth'de çok gzl oynamış

@Divine Heart Tşkkür ederim bu iki gzl filmi önerdiğin için :hppy:

tavsiyelerimi kaele alıp vakit harcayıp izlediğin için ben teşekkür ederim.sağol :cici:

dediğim gibi ilk filmi izleyince huzur bulacaksın ki sende yanlarındaymış gibi hissettim demişsin,ikinci film iyi ama beğenmeyebilirsin demiştim yinede izlenirliği var.

teşekkürler :cici:

tavsiyelerimi kaele alıp vakit harcayıp izlediğin için ben teşekkür ederim.sağol :cici:

dediğim gibi ilk filmi izleyince huzur bulacaksın ki sende yanlarındaymış gibi hissettim demişsin,ikinci film iyi ama beğenmeyebilirsin demiştim yinede izlenirliği var.

teşekkürler :cici:

Film izlemeyi seviyorum,gzl filmlerde önerince tadına doyum olmuyor :k1:
büyük bir zevkle zaman ayırıp izliyorum çünkü kötü film önermezsin biliyorum..

tabiki yeni fimler bekliyorum :dyg:

Divine Heart

sayfana eklediğin Great Expectations Trailer dün akşam açtım izlemek için ama ben yanlış filim izlemişim şimdi fragmana tıklayınca fark ettim :D

senin film bu

[YOUTUBE]6bq8BsIZejE[/YOUTUBE]

Benim yanlış izlediğim film bu :dyg:

[YOUTUBE]wLLyLUNQAWc[/YOUTUBE]

Pip tanımadığı bir hayırsever tarafından hayatta yeni bir şansla başlar çocukluk aşkı Estella’yı kazanmaya çalışır ne varki serveti hayatta değerli olan şeylerin sarsılmasına neden olacaktır.r.

Çok begendim gzl bir film olmuş,,izlemedinse sende izlemelisin

nsl yanlış film izledim bee :D

Geri