"varmak için heplere önce hiçi göze almalısın"

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Hay!
Ben sizin ruhunuza çiçek aşısı yapayım
da çiçekler açsın ruhunuz.
Hadi alkışlayın!
Biliyorum hâlâ biraz safım.

[YOUTUBE]9_sBRGsxKLM[/YOUTUBE]

Baktığım her yerde her ayna da
Mutluluktan sürülmüş sanki yasaklanmış biri var..

lBBNgp.png

Günaydın!
Dersimiz narsist erkekler: )
Hatta öyle ki bu erkek kişiler sevgiliniz bile olabilir dikkat.
Bir arkadaşım in başına gelmesi ile beraber bize uzak olsun diyebiliriz gönül rahatlığıyla :)

Q11zdr.png

tabii dahası da var ama biz şimdilik dikkatimizi çekenleri inceledik: )

herkes bir şey arar;ne olduğunu bilmediği ama görür görmez tanıyacağına inandığı bir şey. herkes bir mucize bekler; sırada hayatını değiştirecek,kendisini başkalarından farklı kılacak bir mucize. oysa mucizeler,beklendiği gibi gelmemiştir hiç,bu yüzden mutluluk da vermeyebilir.

"dünyada sizden, yani bütün erkeklerden niçin bu kadar çok nefret ediyorum biliyor musunuz? sırf böyle en tabii hakları imiş gibi insandan birçok şeyler istedikleri için... beni yanlış anlamayın, bu taleplerin muhakkak söz haline gelmesi şart değil... erkeklerin öyle bir bakışları, öyle bir gülüşleri, ellerini kaldırışları, hulasa kadınlara öyle bir muamele edişleri var ki... kendilerine ne kadar fazla ve ne kadar aptalca güvendiklerini farketmemek için kör olmak lazım. herhangi bir şekilde talepleri reddedildiği zaman düştükleri şaşkınlığı görmek, küstahça gururlarını anlamak için kafidir. kendilerini daima bir avcı, bizi zavallı birer av olarak düşünmekten asla vazgeçemiyorlar. bizim vazifemiz sadece tabi olmak, itaat etmek, istenilen şeyleri vermek... biz isteyemeyiz, kendiliğimizden bir şey veremeyiz... ben bu ahmakça ve küstahça erkek gururundan tiksiniyorum."

Kürk mantolu Madonna - Maria puder

Kadınlar senin ne giydiğinden, en ufak aksesuarına, boynundaki bir doğum lekesinden, sokakta hiç tanımadıkları bir kadının çantasına kadar dikkat ederler.
Peki sen... Böylesine en ufak ayrıntılara bile dikkat eden bir canlıya gözün gibi dikkat edip değer vermezsen, sence bunu kaç saniyede fark eder?

beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. tedirgin etme beni. bu sefer geride bir şey bırakmadım. tasımı tarağımı topladım geldim. neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim. bir kere çavuş olduktan sonra bir daha amelelik yapamayan zavallı köylüye dönerim.

en önemli şeyler, söylemesi en zor olan şeylerdir. bunları söylerken utanırsınız. çünkü kelimeler küçültür onları. kafanızın içindeyken sonsuz gibi, kocaman görünen şeyleri kelimeler hayat boyuna indirger. ama hepsi bu kadarla da kalmıyor, öyle değil mi? en önemli şeyler, gizli yüreğiniz nereye gömülüyse oraya pek fazla yakındır. düşmanlarınızın çalmaya can attığı bir hazinenin işaret taşları gibi ..

"ama biz bulmuştuk birbirimizi, sen istemedin beni (...) anlamıyorsun! bir kadın olarak, gelip geçici bir aşk olarak beni bulmandan söz etmiyorum. binyıllardır birbirimizi arıyoruz biz. binyıllardır parçalanmış ruhumuzu bir araya getirmek, tamamlanmak için uğraşıyoruz. binyıllardır birbirimizi bulmak için işaretler bırakıyoruz ya da işaretler arıyoruz dünyada. anlamıyor musun, belki de ilk defa bu kadar yakınız tamamlanmaya. bıraktığım bütün işaretleri buldun sen. işaretleri izleyip buraya kadar geldin. bak! bütün gözlerinle bak!"

Hahahahaha çok bile bence yeter: D
Ama ben öyle değilim kankı her elbise ye uygun renk ayakkabı giyiyoruz Biz kadınlar<3

Artık herkes her şeyi öğrendi sayfa.
Bilsinler umurumda degil. Kararlı olmak en güzeli değil mi?

Ördüğümüz duvarın yorgunluğuyla arkasına sinip çöktüğümüz kendi güvenli bölgemizde, ötekinin atlayıp buraya gelmesini ya da tamamen çekip gitmesini bekliyorduk. Bazı hikayelerin başlamaması için bir an önce bitmeleri gerekiyordu.

(Beni kendime ördüğüm kozanın dışına çıkarmaya çalışıyordun,farkındaydım.Senin çabanın işe yaradığı kuşkusuz da benimkinden o kadar emin değilim. Belki bazı kişilikler, kozadan çıkmak istemiyorlardır; o, ölüm kozası bile olsa.)

Kimin hakkı vardı kişiyi kozasından çıkartmaya?

Geri