Stockholm Sendromu
Elmas Üye
biz trakyalıların en iyi yaptığı şey 9/8 oynamaktır<3 bölücülük değil.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Alın size bölücülük;
Siz bu huksuzlağa tuttuğunuz alkışı bu şekilde aklamaya çalışıyorsunuz yok Kürdistan yok pkk tükürüğü bunlar olayı meşrulaştırmak için sizin gibilere söyletilen şeyler konun bunlarla bir ilgisi yok bir başkası da olsa illa bir yerinden bişeyler çıkaracaklardı bu ülkede herkes sütten çıkmış ak kaşık öyle değil mi bak mesela can Atalay o damı *** demiş niye içerde niye hakkını teslim etmiyorlar olay bu ama siz işinize geldiği gibi algılıyorsunuzYav iyi de Trakya ne zaman bölünmek istedi veya Trakya söylemi bölücülüğe alet oldu? Laf ebeliği yapıyorsun boş yere, sen de çok iyi biliyorsun aradaki farkı .d
İki konunun da savunulacak bir yanı yok.
Şahıs bu konu ile yargılandı hatta Selahattin Demirtaş ile aynı koğuşta kaldı yıllarca sonra serbest kaldı seçim için temiz kağıdı alıp aday oldu madem suçlu neden serbest bırakıldı neden seçilmesinde engel yok denildi bu düpedüz kumpas bu adam üç aydır sim çalışması yapıyor seçimden iki gün önce cuma günü mesainin bitimine 5 dk kalam mı akıllarına gelmiş veto etmek sen önce buna cvp ver
Hepiniz sütten çıkmış ak kaşıksınız değil mi ee hani genel seçimde dem parti dostumudu bırakın bu ayakları Allah aşkına dem parti İstanbul Ankara da aday çıkarmasa CHP ye destek verseydi şimdi bunu söyler miydin acababen farklı bir şey mi dedim ? zaten terör propoagandası yapıyorsa aday olmayı geçtim, içeriden hiç çıkartılmamalı gün yüzü gösterilmemeliydi dedim. belli ki kasıtlı olarak seçimi kazanması beklenmiş, geri alması kolay olsun diye. sicili temiz biri kazansa alamazlardı. hoş dem partide de sicili temiz biri var mı onu da bilmiyorum.
özetle ; gerekçesi doğru, usülü yanlış olan bir karardır.
ayrıca apolitik kesimin kendi arasında yaptığı boş beleş komediden ırkçılık çıkmaz şimdiden onu da belirtelim.
Ben can atalayın da içeride olmasına karşıyım, tepkimi gösteriyorum ama sokağa çıkıp milletin arabasını iş yerini yakarak nişantaşı bundan sonra özerk diyip polise saldırmıyorum. Aradaki bağlantıyı kuracak kapasiten olduğunu düşünmek istiyorum hala.Siz bu huksuzlağa tuttuğunuz alkışı bu şekilde aklamaya çalışıyorsunuz yok Kürdistan yok pkk tükürüğü bunlar olayı meşrulaştırmak için sizin gibilere söyletilen şeyler konun bunlarla bir ilgisi yok bir başkası da olsa illa bir yerinden bişeyler çıkaracaklardı bu ülkede herkes sütten çıkmış ak kaşık öyle değil mi bak mesela can Atalay o damı Kürdistan demiş niye içerde niye hakkını teslim etmiyorlar olay bu ama siz işinize geldiği gibi algılıyorsunuz
Halkı hiçe sayarsan halkta seni ve adaletını hiçe sayar etkiye tepki meselesiBen can atalayın da içeride olmasına karşıyım, tepkimi gösteriyorum ama sokağa çıkıp milletin arabasını iş yerini yakarak nişantaşı bundan sonra özerk diyip polise saldırmıyorum. Aradaki bağlantıyı kuracak kapasiten olduğunu düşünmek istiyorum hala.
dediğim gibi ikisi de yanlış
Peki : )Halkı hiçe sayarsan halkta seni ve adaletını hiçe sayar etkiye tepki meselesi
YSK'nın yaptığı tasvip edilemez.Ancak bu kişinin meşrebi bellidir.Karar doğru fakat,medot/yöntem yanlıştır.Bu kişi hakkın da karar seçimden önce verilse ve gereği uygulansa,Dem farklı bir aday çıkabilirdi.
Hepiniz sütten çıkmış ak kaşıksınız değil mi ee hani genel seçimde dem parti dostumudu bırakın bu ayakları Allah aşkına dem parti İstanbul Ankara da aday çıkarmasa CHP ye destek verseydi şimdi bunu söyler miydin acaba
Sen bi defol provakator sen ve senin gibilerin de ne olduğu malumumuz yallahhh
Aklıkları neredeymiş peki üç aydır neden seçme hakkı verilmiş yukarda Harun abi çok net yazmış adam yargılandık cezasını çekti aklandı bu kumpassss darbe ahlaksızlkmtan başka birşey değildir nett
Akbabalar üşüştü konuya
Hakımızda hayırlı olanı biz zaten tayin ettik hakkımızı versinler kafi iyi günlerÇok yazmayacağım,ancak size sakin ve itidalli olmanızı salık veririm.Şu an seçilmiş veya seçilmemiş olan kişilerin,bizim gibi bu konuları tartışanları ve birbirinin kalbini kıranları önemsediğini sanmıyorum.Van hakkında hayırlı olan neyse o olsun.