VandaDarbeVar

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abv lan sonunda döktünüz insanları sokağa milyon tane biber gezı sıktılar insanlar balkonlardan tencere tava çalıyor diye

Bura da karıştı hay sovucem ama yaaaaaaaaa ulaaaan

Bura da karıştı hay sovucem ama yaaaaaaaaa ulaaaan
Hepsi de çoluk cocukkkkkkk. Aralarında öğrencilerim bile olabilir enselerine şaplak atıp yürü lan evine diyesim var ama şu an çok korkunç görünüyorlar... Sjdjd

Van, bazı geçişler için mühimdir. Mevcut hükümran burada çok yıllar sonra birinci parti olamayınca, burayı kaptırmamalıyız demiş.
Hm.

Neyse ben koko partisi yapacağım, siparişim yeni geldi, kokoreç yani, bana afiyet olsun.

Korkulan olmasın diyecektim.Ama arkadaşlar malasef adana istanbul siirt batman hakkari bitlis ve diyarbakır gibi illerede olaylar sıçramış. Tahminim yarın olaylar daha vahim bir duruma gelecek

haklıyken haksız duruma düşecekler halkın gözünde...

Ve van iline Ohal yasagi geldi derken giris cikislar yasaklandi .Oysaki ile bugun ve yarın başta chp ve bazı sivil toplum kuruluşları ve baro avukatları gidecekti.
Geçmiş olsun arkadaşlar. Ben olsam tıpkı geçmişteki gibi siirt ve istanbul seçimlerinde olduğu gibi van seçimini iptal eder bütün başvuruları yeniden değerlendirir ileri bir tarihe secim yapardım.Ama öyle yapsalar kayyım kim atayacak.
Şimdi istermisiniz bir siyasi yasakda ekrem imamogluna gelsin

ortalık karışmış. hak, hukuk mücadelesi sur çatışmalarına dönecek gibi.

Merhabalar, yapılanlar tamamen saçmalık ve yanlıştır lakin bunu söylemek için girmedim konuya Türkiye Cumhuriyeti bir bütündür ve bu bütünlük içerisin de o bölgesi şu bölgesi diye bir ayrım yoktur olmamalıdır devletin gücü ile hükümetin acizliğini kimse bir birine karıştırmasın. Yapılanlar tamamen hukuk dışıdır burada iki taraf da kendi seçmenine oynuyor danısıklı dövüş gibi çünkü istenilseydi ne o parti kalırdı nede o yaratık aday olabilirdi! bunlar hükümetin tamamen uyguladığı saçma politikalardır.

Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki "kürdistan" diye bir yer TÜRKİYE cumhuriyetin de bulunmamaktadır, ne eskiden vardı ne günümüz de nede gelecekte bu konuda dikkat edelim diyeceğim etmek istemeyen de olabilir lütfen renkleriniz belli edin o zaman kürdistan sevdalısı kimseyi burada tutmam isterse Feriştahın oğlu olsun kızı olsun.
Dün üstün körü okuyup geçtim bu gün ise açık açık belirtiyorum böyle bir düşüncesi olan var ise Forumumdan defolsun gitsin.

2. En çok oy alan parti CHP olsa n'aparlardi acaba.
Neyse.
Her iki tarafı da hatali buluyorum ben.

Şaka felanmisiniz

türkiyecumhuriyetinin secimkurulunun bir secim düzeni var
secim düzenine uymuyorsaniz sonuclarina katlanacaksiniz

arti milleti sokaga dökme cagrisinin ne anlama geldigini bilmiyorsunuz galiba

Ülke çok da uzak olmayan bir geçmişte 7 Haziran - 1 Kasım sürecini yaşamışken Akp ve Mhp dışındaki siyasi partilerin artık bu süreçte daha cesur olması ve halkın iradesinin sadece Akplilere mahsus olmadığını haykırması gerek. Bizim yeni bir 7 Haziran - 1 Kasım sürecine ihtiyacımız yok. Bu halkın o korkunç günleri bir daha yaşamasının lüzumu yok.

Akp'nin bir anlatı yaratıp büyük kitleleri yine kendine bağlama sevdası yüzünden belki de son 20 yılın en huzurlu ve net seçimlerinden birine gölge düşürülüyor, kara çalınıyor. Chp olmadığı kadar cesur olmalı, Akşener artık yerin dibine geçen itibarını biraz olsun toparlamak istiyorsa bugün duracağı yeri doğru seçmeli. Bu nokta tarihi bir kırılımdır.

ya 21 senede asli arasi birkactane belediye baskanligi fazladan aldi chp

bunu bukadar büyütmenize afra tafralara girmenize gerek yokki
2028de korkulu rüyaniz yeniden refah geliyor
rahmetli erbakanin oglu

TURKIYE CUMHURIYETI'ozellikle büyük harfle yazdim ki her ne kadar kürt kökenli biri olsamda bayrağa ezana toprağa bağlılığımi bilsin diye

Vatandaş bunu yazmış

türkiyecumhuriyetinin secimkurulunun bir secim düzeni var
secim düzenine uymuyorsaniz sonuclarina katlanacaksiniz

Yahu madem secim kurulunun secim düzeni var ki var zaten 31 mart 2019 istanbul seçimlerini neden tekrar edildi gerçi iyi oldu 800 bin oy fark 1 milyon küsur oy ile fark atıldı.tayip erdoğan 2002 sıIrt secimlerini
Iptal edilmesi sonucu aday olup kazandı sırf tayip vekil olsun diye o dönemin sirt vekili mervan gül istifa etti.simdi bu YSK bu adamın evraklarını teslim alıyor adaylığını onaylıyor adalet bakanlığı sabika kaydı yokdur belediye başkanı olur diye sicil kağıdı veriyor .Adam ne zaman aday olmuş YSK ya başvurmuş 16 şubat da aday olmuş aradan geçen zaman yaklaşık 45 gün ama YSK bu 45 gün zarfında bu adamin adayliginda sakinca bulmamış ki adalet bakanlığı da zaten sabıkası yoktur kağıdı vermiş.
Yine tekrar aynı vatandaş yazmış

arti milleti sokaga dökme cagrisinin ne anlama geldigini bilmiyorsunuz galiba
Şimdi 15 temmuz olayını burda bilmeyen yok
Hani tayyip erdoğanın enistesinden öğrendiği meşhur darbe halkı sokağa.cagirip 250 kişinin ölmesine sebeb olunan sozde darbe .
O zaman inanları sokağa döküp kucak açtığınız insanlara feto terörist damgası vururken o dönem suç degilmiydi sokağa çıkmak. Doğru ne yaparsa akp yapar .neyse konumuz o değil

Kısaca ortada bir yetki gaspı var buradaki suç adalet bakanlığı ve YSK nindir madem bu adam aday olamıyor 45 gün neden bekledin neden direk başvuru yapıldığında ret etmedin insanların merak eþigi soru bu
Hani diyordu ya YSK nin bir düzeni var madem.itke şuan adalet bakanı yada YSK başkanı istifa etti mi yok olan halkın iradesine oldu .Tabiki alıştınız emınenin gözyaşına duygu sömürüsüne rabia işaretine din istismarına gerçi din istismarıda artık yapamıyorsunuz bakınız o çok güvendiğiniz elini eteğini öpüp dua beklediğiniz adamlarda size sirt döndü bakınız ADIYAMAN tarikatlar şehri öyle artık ismailağa cematinin elini eteğini opmek ile secim kazanılmıyor. Diyorsun ki altı üstü bi kaç belediye fazla almış CHP madem altı üstü bir belediye neden insanların iradesine saygısızlık yapıp gasp ediliyor.

Son olarak A yada B farketmez isim mezhep görüş cinsiyet hic biri farketmez siyaha siyah beyaza beyaz demediğiniz sürece daha çok okey sitelerinde hatun peşinde koşup durursunuz .
Yani ortada bir adaletsizlik haksızlık var Bunu ilkokul çocuğu biliyor ama piyano çalan bilmiyor.

Aynen Van’da darbe var.

Akp - Dem eliyle yine ortalık karışacak, karıştıracaklar. O kadar insan varken Dem’in Van’da gidip terör sevici söyleme sahip adamı aday göstermesi, ysk nın bunu görmezden gelip kabul etmesi, seçimi kazandıktan sonra kayyum atanmasıyla Dem’in ortalığı velveleye vermesi, akp nin “bakın chp yi seçtiniz başınıza neler geliyor” diyecek olması. En kötüsü de bunu diyeceğini bile bile chp nin dem’e arka çıkan açıklamalar yapması!

Ulan Akp zaten bunu istiyor. O adamın ne mal olduğu belli değil miydi? Dem neden o kadar insan arasından onu aday gösterdi? Dem’in amacı belli, kazanacakları belli, maksat ortalık karışsın. E Akp’nin de işine geliyor. Neden? Çünkü kayyum atayacak ve ilk karşı çıkacak parti gerizekalı Chp olacak. Sonra akp bakın oy verdiğiniz chp teröristlere arka çıkıyor diyecek ki kabul etseniz de etmeseniz de teknik olarak öyle.

Ya o kadar başarı kazanıyorsun, değişime gitmişsin, her şey tıkır tıkır lehine işlemeye başlamış. Ne diye Dem’e arka çıkıyorsun yine aw ya? İlla demokrasiye karşı çıkacaksan çık de ki, akp nin kayyum ataması kadar Dem in sabıkalı adamı aday göstermesi yanlış. Çık bu minvalde açıklamanı yap! Ne diye direkt olarak amasız koşulsuz bu dağ farelerine arka çıkıyorsun? Biz bu filmi 2015 seçimlerinde izlemedik mi? Orada da her şey tıkırında giderken bombalar patlamadı mı? Siz yine bunlara arka çıktığınız için kaybetmediniz mi? Ulan nasıl bir döneme denk geldik ya?

Yok halkın seçimine darbeymiş, yok hukuksuzlukmuş, yok demokrasi çiğnenmişmiş dünyanın neresinde görülmüşmüş. Az dürüst olun da size terörist demeyelim. Az dürüst olun da “dünyanın neresinde bir belediye başkanı, başkanı olduğu belediyenin bağlı bulunduğu ülkenin bütünlüğüne karşı çıkmış?” Bunu sorgulayın?

Bak Tunceli Belediye Başkanı seçilen Dem adayı Cevdet Konak ne demiş…

Dersim Kürdistandır Kürdistan dersimdir. Şimdi buna saygı göstermemizi mi bekliyorsunuz bizden?

Gördüğüm kadarıyla

Durumu akape den çok chp seçmeni meşrulaştırmaya çalışıyor :)

İlginççç

Dün biraz bakayım dedim kimmiş diye adamın babası ölmeden önce Akp millet vekiliymiş bir başka zeydan chp millet vekili
Bu zeydan da dem partisinden her yerde bu adamlar :dd dem in bilerek aday gösterdiğini düşünmeye başladım bende

Yönetimin zan altında kalmaması için konuyu rapor etmedim .Çünkü bu tarz konularda genelde yöneticiler zan altında kalır neden konu kilitlendi vs diye.
O yüzden burada belirtiyorum
Konu sahibi olarak lütfen konuyu kilitlermisiniz.

Bkn: Bu konudada ban çıkmadı bir başka konuda görüşmek üzere
Sjsjsjsjsjsjsj :D

Milyonluk aşiretin lideridir babası dedesi amcası tabiki görüş ve fikir ayrlilıkları olacak koca aşiret tek bir fikri benimseyecek diye bişey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri