Vanda Çığ Faciası 33 ölü, Kırıkkalede Cb mitingi!

Konu sahibi son olarak 84 gün önce görüldü
Birgün ülkede gönül rahatlığıyla oy verilecek kimsenin kalmadığını, olmadığını hepiniz farkedeceksiniz. Az kaldı [emoji19] görüyorum.

Alper PC den girerken her sayfa yenilemesinde giriş yapmak zorunda kalıyorum. Telden girdiğimde sorun olmuyor. Ayrıca Ekrem’in canı cehenneme ben klaracığım için reisten bile vazgeçerim. Bir kez daha düşünün ve klaracığımın nickini geri verin!

Abi çerezleri temizleyip beni hatırla kutucugunu işaretle tekrar dene düzelicektir. Tarayıcı ve hangi tema olduğunu yazarsın bana wpden.
Aynen hepsinin canı cehenneme. Yazdıklarımı tekrarla lütfen ferahlıcaksın! “ AYAGA KALK VE ZIPLA HAYDİ ZIPLA VE BAĞIR! HEPSİNİN CANI CEHENNEME! “

Üzgünüm 1 sene boyunca kLara olarak göremiceksin. Çemkirmesin diye 1 sene boyunca değişemeyeceğini özellikle belirtip tüm önlemlerimi aldım!

Ülkede ne zaman bir olay olduğunda olay ne kadar trajedik(deprem,sel,yangın,çığ,trafik kazası,terör,cinayet) olursa olsun sürekli ama sürekli akp-chp muhabbeti yaratan leş bok ne kadar zihniyet varsa hepsinin canı cehenneme akplisinin de muhalifinin de.

Ölenlere Allah rahmet eylesin.

Güzel kardeşim diyelim ki miting değil açılış için gitti ne farkeder? Devletin başı diyorsun ülkesindeki yaşanan doğal afetleri umursamıyor açıyor diyorsun yani? Bakın her şeyi savunma çabanızı taktir ediyorum lakin cidden komik oluyor. Elazığ ve malatyayı afet bölgesi yapalım teklifine ret verip afrika ordusuna maddi yardım yapılıyor.

Cumhurbaşkanın Her yaptığı şeyi eleştirme ve onda bir açık arama çabanızı ben de anlıyorum. Muhalif olarak bu sizin yapınız da var. Bu da çok normal. Benim tepkim sizin olayları yanlış yöne çekip Hedef saptırmanız Afet bölgesi durumunu bilmiyorum. Duymadım Bir araştıracağım. Fakat söylediklerimi arkasındayım cumhurbaşkanı Herhangi bir kişi değildir. Stratejik öneme sahip bir yerin açılışını yapmıştır. Açılışını yaptığı yer diskotek Bar Düğün Salonu gibi bir yer değil. Neyse konuyu fazla uzatmayalım. Yazdığın yazı herhangi bir haber sitesinde yok. Tamamen kendi fikirlerinden oluşmuş bir yazı Bizim tartışmamız bir habere dayalı değil. Tamamen kendi düşüncelerin. Ekrem imamoğlu haberi bütün haber kaynaklarında verildi. Ve biz bu haberler üzerinden Ekrem imamoğlu'nu tartıştık. Fakat sen burada direk Cumhurbaşkanını Hedef Alıp Bir konu açmışsın. Yanlışa yanlış doğru ya doğru demek bu değildir. Tarafsızlık bu değildir.

Cumhurbaşkanın Her yaptığı şeyi eleştirme ve onda bir açık arama çabanızı ben de anlıyorum. Muhalif olarak bu sizin yapınız da var. Bu da çok normal. Benim tepkim sizin olayları yanlış yöne çekip Hedef saptırmanız Afet bölgesi durumunu bilmiyorum. Duymadım Bir araştıracağım. Fakat söylediklerimi arkasındayım cumhurbaşkanı Herhangi bir kişi değildir. Stratejik öneme sahip bir yerin açılışını yapmıştır. Açılışını yaptığı yer diskotek Bar Düğün Salonu gibi bir yer değil. Neyse konuyu fazla uzatmayalım. Yazdığın yazı herhangi bir haber sitesinde yok. Tamamen kendi fikirlerinden oluşmuş bir yazı Bizim tartışmamız bir habere dayalı değil. Tamamen kendi düşüncelerin. Ekrem imamoğlu haberi bütün haber kaynaklarında verildi. Ve biz bu haberler üzerinden Ekrem imamoğlu'nu tartıştık. Fakat sen burada direk Cumhurbaşkanını Hedef Alıp Bir konu açmışsın. Yanlışa yanlış doğru ya doğru demek bu değildir. Tarafsızlık bu değildir.

Ben açık aramıyorum ama ülkende deprem, çığ düşmesi, uçak kazası gibi ( bu akşamına oldu) acil maddi ve manevi desteklere ihtiyaç varken, insanların canı yanıp, ocaklarına ateş düşmüşken ne yapayım tokinin yaptığı bina sayısını? Millet bahçesini %88,5 oy almasını yada stratejik öneme sahip bir yerin açılışını kim umursar? Ben vallahi umursamıyorum.
Ekrem imamoğlunun yaptıgına ben doğru demedim zaten. Göz önünde olan insanların hele ki siyasetçilerin yaptıkları her adıma dikkat etmeleri gerekir ve böyle saçmalıklarla gündem olmamalılar. Aynı şekilde cb de.

Afrika demişim pardon Ukrayna olucaktı. LİNK

Elazığ ve Malatya AFet bölgesi ilan edilsin teklifine ret LİNK

Buda Bahçelinin açıklaması LİNK

Ortada bir doğal afet varken çoğunuzun siyasete atılmak için böyle olayları beklemesi ironik. Ölenlere rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum.

jesse sadece akpli biri ölürse üzülür şaşırmayın biz alışığız forumsaldan..........

Muhammedin tipik mesajlarından birini atlamışım.
Senin bu iftiracı ve dedikoducu kişiliğine de bizler frsaldan alışığız. Hep bir trollük hep bir eziklik. Kullandığın avatardan ve imzadan kişiliğini herkes anlamalı.
(Kişisel nefretin ve akp düşmanlığının sonucu hiç bir zaman mutlu olamayacaksın Muhammed kardeş )

Geri